dīvaina vibrācija » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » dīvaina vibrācija

Lapas: [1] 2 3
dīvaina vibrācija ( 8117 )
Paisums

170 ziņas

PM

hmm, nevaru saprast voyageram paraadas diivaina vibraacija ap 60km/h
priekshpusee
taas ir pusasis? savirze? mosh diferenciaalis? (taads bik padilis ir :oops: )

dodot gaazi vibraacija pastiprinaas

Atbildēt uz šo ziņu

Auto remonts. Rīga. zemas cenas. 29654263
lukturu pulēšana.

CV 95. 3,3
PV 94. 2,5

Paisums

170 ziņas

PM

garaa?

biju atraavis valjaa, nekaa traka iekshaa neizskatijaas :roll:
diivaini jau arii, ka no taa sharniira naak smeere aaraa un met uz dzineeja virsuu, puteklju gumija jauna

nez, negribas pirkt jaunu un beigaas secinaat, ka nekas nemainaas :oops:

Atbildēt uz šo ziņu

Auto remonts. Rīga. zemas cenas. 29654263
lukturu pulēšana.

CV 95. 3,3
PV 94. 2,5

OZ

5 ziņas

PM

Bij tāda lieta,tas ir no pusas,manam voyageram bij iekšēja.

Atbildēt uz šo ziņu
AndrisZ

381 ziņas

PM

Ja aizdomas par mironeni ieksheejo, tad manupraat, lai no izdiluma izcentreetos pusass - tam buutu jaabuut juutamam arii skanjas veidaa, bet taas manas domas...
Man shkjiet, ka to var arii meegjinaat nokonstateet vizuaali, paraujot nost puteklju gumiju, lai viens pasleegaa D un R, biki pabraukaajot, pats no apakshas paskaties, vai notiek perpendikulaara kustiiba, briivkustiiba..,ass nobiide.

Pasham bija situaacija, kad vairs nezinaaju kur mekleet vibraacijas ceeloni, bet iemesls bija smiekliigs - riepaam(ar zinamu izcelsmi un pirktaam jaunaam) bija nostaigaajushi kordi ti. saakushi "peldeet", pie kam briizhiem vibraacija bija knapi juutama briizhiem speeciiga. Uz balansiera neko neuzraadija un vizuaali vai ar tausti nekas nebija juutams. Nepaslinkoju un samainijos uz briidi ar citiem ritenjiem - tikai taa arii izsecinaaju.

Bet visu sho iemeslu mekleejumos, biju iebraucis Atlasa parunaaties/pakonsulteeties. Uldis uzziimeeja uz papiira primitiivu Voyager sateliitmaajas ziimeejumu, esot bijushi vinju praksee gadijumi, kad chetrkantis, tas kursh videejaa zobrataa, no lielas spoleeshanas, gadiijumaa, kad viens ritenis negriezhas, "izljurkaajas" un izcentreejas, varot arii nedaudz saveerpties un saliekties. Vot tad tas arii saak dziivot savu dziivi - briizham var staaveet smuki savaa vietaa pa centru, un viss ir ok., bet tik pat peekshnji var izcentreeties un buut kapitaala, vai arii neliela vibraacija. Uz jautaajumu, vai nevarot buut vibraacija no ieksheejaas mironjgalvas, atbilde apstiprinaaja manas domas, t.i., kad taadaa gadiijumaa esot jaabuut fantastiskam izdilumam, pie kam pashai mironjgalvai, ja arii esot tik liels izdilums, peec savas uzbuuves ir tendence centreeties, kas arii logjiski.

Labaak, gan piebrauc pats, lai Tev shito staastu uzziimee un pastaasta, man viss tad tapa skaidrs. Shaubos, vai mans nemaakuliigais staastijums ieviesa kaadu skaidriibu

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

robisss

89 ziņas

PM

Sveiki.Nu mani tas pats jautajums nomac. Man no 60-70km/h ir aktuala si problema, bet jau pec 80km/h sasniegsanas vibracija (vairak ka pumpesana uz saniem)pazud Jo auto ir pilnaks (smagaks) jo vairak var just. It ipasi kad jauznem atrums. Man bija pirmstam beigta kreisa areja mironene, nekrakskeja tikai ik pa laikam izgaja no balanca un saka vibret ta auto ka bija jastajas cela mala un atkal jasak brukt. Mana doma liekas ka varetu but labas puses iekseja mironene, jo ir garaka.

Atbildēt uz šo ziņu
zzxxccvv

45 ziņas

PM

Re kā,daudziem šitā vaina.Nu man tas pats.Sākumā domāju ka riteņi,bet uzliku ziemas,nekas nemainījās.Vispār cik ilgi var braukt ar šitādu diagnozi?Pie mūsdienu ekonomiskiem apstākļiem,gribas pavilkt līdz remontam ilgāk,jo 60-70 km/h,ir pārsvarā man tāds starpātrums,tāpēc to vibrāciju var pieciest.Veči,padālās pieredzē,neskopojas

Atbildēt uz šo ziņu
babilons

125 ziņas

PM

man bij tads variants ar mitsubishi lancer un izradijas, ka bija beigts bremzesanas disks,bet tas man bij pie 90km/h apmeram nez vai ir tas pats :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

robisss

89 ziņas

PM

Es palieku pie pusas.Labas ieksejas. Nakamnedel uzsūtīšu un tad kad nomainīšu tad pateikšu par izmaiņām.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » dīvaina vibrācija
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online