Kur ir Labaka gaze » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kur ir Labaka gaze

Lapas: 1 [2]
Kur ir Labaka gaze ( 7781 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

nekad neesmu jutis starpību.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

ID

847 ziņas

PM

Es kaut kā neesu novērojis lielu atšķirību starp dažādiem kantoriem. Uzskatu, ka 20 km vairāk vai mazāk uz vienu balonu nav vērā ņemama atšķirība, nekad jau tu neizbrauc divus balonus ideāli vienādos apstākļos. Tāda vērā ņemama atšķirība kilometros vai motora darbībā nav nekad novērota, ja nu varbūt vienu reizi Ukrainā Shell tankā uzpildija kaut kādu sporta gāzi, melni dūmi pie izpūtēja, smirdēja pēc degošas eļļas vai riepām, bet gāja jūtami labāk

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Ezis2

1676 ziņas

PM

Nekur nekada starpiba es esmu dzivojies Norvegija, Zviedrija vel pildijeis Polija, Vacija vis veins... par LV nerunajot visi vini gazi nem no vienam mucam tikai tajos tankos kur maz pilda gazi tanis mucas uzkrajas kondensats un vini vinas netira tapec spreiziet pasi ;) kautkada statoila liet gazi ,labak nee ;) vismaz man ta gazinieki iesaka

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Pildīties Statoilā nozīmē veicināt cenu kāpumu.

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Normāls cilvēks tak brauc uz statoilu tikai pēc bulkām un uz wc

Atbildēt uz šo ziņu

savalv

25 ziņas

PM

Nu nezinu. Tagad Statikos ir viss lētāka gāze. Jēkabpilī 0,369 minus 0,015 ls atlaide un paši skaitat cik sanāk. Agrāk Statoil ņēma gāze no Daugavpils firmas INTERGAZ. Tad gan bija s... . Tagad no LPG. Pats pildos LPG, Lukoila un Statika.

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

savalv: "Nu nezinu. Tagad Statikos ir viss lētāka gāze. Jēkabpilī 0,369 minus 0,015 ls atlaide un paši skaitat cik sanāk. Agrāk Statoil ņēma gāze no Daugavpils firmas INTERGAZ. Tad gan bija s... . Tagad no LPG. Pats pildos LPG, Lukoila un Statika."

Nu un cik tad maksā turpat pāri ielai? vēl nesen tur pildijos par 0.319 vai 0.329, precīzi neatceros. Statoil mājaslapā norādīta gāzes cena Rīgā Ls 0.389

Atbildēt uz šo ziņu

emizz

50 ziņas

PM

Tikko pabiju Lielbritānijā. Par p[ārsteigumu konstatēju, ka nevienā valstī pa ceļam nebija lētāka gāze, kā pie mums. Taču lielākoties visur tā ir vienāda nobraukto kilometru ziņā..

Shell tankos lietā gāze gan pēc aprēķiniem uzdāvināja papildus 50km, bet uz tiem 7000km ko nobraucām tas neradīja jūtamu atšķirību.

Katrā ziņā pie mums tēvzemē pildos Latvijas Propāna Gāze kantoros un no citiem cenšos izvairīties. Kad iegādājos Voyageru nebija nekādas sajēgas kur un kā pildīties, taču jau pēc pirmajiem 2000km un izbraukātiem dažādiem tankiem, nonācu pie secinājuma, ka LPG kantora gāze mana auto dzinējam tīk vislabāk. Statoil, gan nekad neesmu pildījis gāzi, arī šķidro degvielu tikai ārkārtas gadījumos p[ildu tai kantorī.

Pats gan neesmu pildījis savam auto, bet draugs regulāri pilda uz A2 šosejas Totāls tankā, jo tur vienmēr ir vislētākā un par kvalitāti nevar sūdzēties.
Vienīgie kantori, kuros pildoties esmu nobraucis vairāk, kā 300km ar pilnu balonu ir LPG un Lukoil. Nez, kā tur ir ar to Eko gāzi un Lukoil sadarbību, bet 300km nesasniedzu. Ir izmēģināti dažādi kantori, taču katru reizi pildoties, kur citur, secinu, ka jāatgriežas vien pie LPG.. galu galā arī regulāri pildoties ik pa laikam ir 3 santīmu atlaide uz 1l, tā jūtami.

Sakarā ar cenu kāpumu, ko nodrošinās mūsu uzticības personas ar akcīzes nodokļa palielināšanu, tad mans ieteikums ir braukt kamēr gāze ir lēta daudz un nezināt ne bēdu..lai visi benzīnnieki un dīzelisti satraucās..jo gāzes lietotāji vēl joprojām var ripot lētāk

Atbildēt uz šo ziņu

1995. Plymouth Grand Voyager LE 3.3 benz./gāz.

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Kur ir Labaka gaze
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online