Degvielas pateriņš » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Degvielas pateriņš

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8
Degvielas pateriņš ( 18199 )
Riča

2 ziņas

PM

Sveicināti!
Man tāds jautājums. Kam vēl varētu vai pat vajadzētu pievērst uzmanību, ja benzīna patēriņš pa šoseju ir 11-12l braucot ne ātrāk kā 100km/h, pilsētā 28l braucot tiešām ļoti mierīg un gāzes patēriņš līdzīgs(jaunā iekārta), pa Rigu balons aizgāja uz 160km, jauktajā ciklā uz 200km. Balona tilpums 50l. Biju uz diagnostiku, tur man saka, ka viss ir ideāli, nevaram palīdzēt. Uz gāzes servisu vēl nav būts, jo vispirms gribēju tikt skaidrībā ar benzīna pateriņu.

Chrysler T&C 3,8 2001.g.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 3.8 2001.g. benz/gaz

osams

47 ziņas

PM

Manam 3.3 L gaaze videeji ed 15 - 16 pilsetu ieskaitot tas ir pa ziemu. Paretjinaju aptuveni nauda ~ 6 Ls uz 100 km pilsetu ieskaitot.
Talos uzpildiju gaazi tad uz Rigu tur pavizinajos un atpakalj uz uzpildes staciju sanaca ka biju nobraucis naudinjas 16 Ls uz 260 km Kur veel labaak.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GRAND CARAVAN LX 3.8 ben/gaz 4 AWD

shefinsh

386 ziņas

PM

Man ir līdzīgi. Šoseja 13-14l, pilsētā (tikai pa Rīgas centru) apm. 20-26l. Itkā ar viss strādā. Gāzē man teica, ka ņemot vērā, ka auto tiek rūcināts un sildīts, tad tas tā varētu arī būt.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GC 2002.g. 3.8 benz./gāze->LIMITED

Deniss_Liepāja

170 ziņas

PM

Sveiki!
Gāzes patēriņš ir ļoti atkārīgs no tā, kur ir pildīts. Ir gadījies ar 50 L nobraukt 160 km pilsētā, bet citreiz var 260 izvilkt. Pa šoseju man sanāk kādi 300-320 km. Braucot Rīga-Liepāja, 230 km jauktājā režīmā man sanāk 13-14 Ls. Domāju, ka ir OK.
Kas attiecās uz auksto laiku, tad man ir palielinājies benzīna patēriņš, jo jāsilda no rītiem, vai arī kad sildi braucot, tad ilgāk iet uz benzīna. Vidēji man sanāt tērēt ap 20Ls mēnesī.
Kad bija jābrauc visu laiku pa sniegu, tad gan manējam patēriņš uzkāpa pāri pa 20L. Tagad gan ir atpakaļ uz ierastajiem 17-18L pilsētas režīmā.

Atbildēt uz šo ziņu

CHRYSLER GRAND VOYAGER LTD 2,8 CRD / CHRYSLER is my lifestyle

andrejsje

192 ziņas

PM

manējam šo patēriņa problēmu risināja 2gadus. Kamēr nonācu līdz VIN numura atšifrēšanas , izrādijās ka autiņam ir rūpnieciski ustādīta elastīgās degvielas sistēma tas ir ka var braukt ar biodegvielu E85,lidz arto patēriņš pieaug. Manam pilsēta 20l-100km šoseja 11l-100km. Ieliku gāzi ,braucu pirmo uzpildi.

Atbildēt uz šo ziņu
Riča

2 ziņas

PM

Varbūt vari izstāstīt kā atšifrēt to VIN, ispējams man tā pati problēma? :roll: [/i]

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 3.8 2001.g. benz/gaz

andrejsje

192 ziņas

PM

manualā. atsūti vin numuru atšifrēšu

Atbildēt uz šo ziņu
andrejsje

192 ziņas

PM

man manuals ir tikai līdz 2000g tur rakstīts ja VINā astotā zīme ir G-ethanol flexible fuel MPI bet ,tev nebūs,tev varētu būt L-gas MPI

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8

Forums » Tehniski jautājumi » Degvielas pateriņš
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online