Forums » Tehniski jautājumi » Vai tā ir karbas problēma?
| Vai tā ir karbas problēma? ( 3649 ) | |
|
Anonymous user
|
2006-01-22 02:01:32 Parādījās sekojoša problēma...bruacot 35 jūdzes stundā saklausama dīvaina skaņa, itkā gaudotu gultnis vai siksna, bet sikna diez vai, jo no motora apgriezieniem tas nav atkarigs. Domāju, ka tā ir automātiskā kātba. Vispār tas ir mans pirmais auto ar automaatisko kārbu. Nekādu rāvienu uzņemot ātrumu nav, it kā viss ir OK, tikai šī skaņa, kas arī ne vienmēr parādās, bet lūk vakar parādījās un ik pa laikam pazūd un atkal parādās... KO LAI DARA??? Varbūt kādam kaut kas līdzīgs ir bijis? |
|
Bango
|
2006-01-22 12:01:11 Domāju ka kārbai nebūs ne vainas,jo kārba gaudotu arī tukšgaitā pareizāk sakot gidromufta,pamēģini braucot pagrozīt stūri,ja skaņa mainās tad tas būs stupicas gūltnis,ja nemainās tad ventilātora režimu noliec uz sevīm lai pūstu tas atslēdz kondicionieri un varbūt skaņa nāk no kompresora man vienam autiņam tā bij :shock: |
|
Loms
|
2006-01-22 12:01:20 nedzirdot nepateiksi... tikpat labi kāds riteņa gultnis.... |
|
Anonymous user
|
2006-01-23 18:01:15 Pārbaudīju kārba eļļas līmeni, tas izrādījās ļoti zems. Nācās pieliet. Trokšņi arī ir pazuduši. Vai tā bija kārbas problēma vai nebija, nezinu.. Bet laikam jānomaina kārbā eļļa, jo autiņš tomēr nesen nopirkts un ko var zināt, ko iepriekšējais saimnieks tur ir darījis vai nedarījis. Kur labāk ir nomainīt eļļu un cik tas orientējoši var maksāt? Un vai vispār kaut kur veic automātisko kārbu diagnostiku? Es šajā jautājumā esmu pilnīgi zaļš, jo pirms tam man saskarsme bija tikai ar manuālajām kārbām, tāpēc arī lūdzu padomu :wink: |
|
Loms
|
2006-01-23 21:01:40 eu, "zems līmenis", vai tu baudīji uzsilušam auto un pie rūcoša dzinēja!!?? |
|
Anonymous user
|
2006-01-24 10:01:37 Eļļas līmeni kārbā skatījos pie strādājoša motora un pēc kādiem 100 nobrauktiem kilometriem (tad jau noteikti bija iesilis) |
|
Kvatra
|
2006-01-24 11:01:09 " |
|
mims
|
2006-01-24 11:01:13 Kāpēc tieši chrysler centrā? :? 3.3 96 nav jauns, bet smuks, liels un vēl ceļotājs, un gāze arī ir |
| Lapas: [1] 2 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Vai tā ir karbas problēma?