R 17 Riepas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » R 17 Riepas

Lapas: 1 [2]
R 17 Riepas ( 4317 )
gaco

101 ziņas

PM

ir doma man uzlikt 17 diskus ar riepam 235/65r17,(man tads izmers skuniti ir,taka nebuutu japerk)jautajums vai to vajag... varbuut iegadaties citu izmeru.. voyagers 02 gada

Atbildēt uz šo ziņu
shefinsh

386 ziņas

PM

gaco"]ir: "
Domāju, ka izskatīsies briesmīgi milzīgi baloni + braukšana būs smagnēja un peldoša, kā arī spidometrs rādīs nepareizi. 235/55 R17 ir paredzētais izmērs! Es jau iegādājos!

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GC 2002.g. 3.8 benz./gāze->LIMITED

gaco

101 ziņas

PM

peldosa atkriit tas ir 4x4 riepas, nu pa smagneju tas gan varetu buut...nakosnedele izstastiissu kaa ir...

Atbildēt uz šo ziņu
AndrisZ

381 ziņas

PM

Piedod, negribu aizvainot, bet KUR PRAATS!!!!
:!: :shock:
Tā ir krietna starpība, galvenokārt ārējā diametra!!! Varētu te daudz sarakstīt kamdēl tas ir slikti.....nu nevar tak visu likt virtsū kas teorētiski uzmaucās uz diska!

Un tur starpība apaļa nulle, vai 4x4, vai pat visi 3un vairāk velkošie tilti.....

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

AndrisZ

381 ziņas

PM

Viens ir izskats, ortrs kādu slodzi tas pārnes uz visu pārējo iekš auto!
Spidometra rādijumi un izskats ir pupu mizas. Tak ilgtermiņā - trasmisija..... it visa, auto nesastāv tikai no iedomātās ātrumkārbas! Tāpat ejot cauri pārējam, tur tak n-tie mezgli!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

ID

847 ziņas

PM

Esu redzējis vojadžeri ar džipa riepām, nu diez kas jau nav..

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

zzxxccvv

45 ziņas

PM

Nu nu...235.nebūs bišķu pa platu :shock:
215 jā, nu labi -225 vēl,bet ne jau tik platus ripuļus.Vai ta 2002.gada voyadžerim neķersies ,nestrīķēsies.

Atbildēt uz šo ziņu
gaco

101 ziņas

PM

nu vecit tu tak pats neko nesaproti no riepaam 4x4 riepam ir varak kordi vinas ir cietaksnevis te (Un tur starpība apaļa nulle, vai 4x4, vai pat visi 3un vairāk velkošie tilti.....), un pa to platumu es jau jums biju ielicis saitu http://www.lv.zviedrudiski.com/diski/di ... eel&id=160 .. man tas augstums tikai biedeja ka kersies, bet nekeras nekas

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » R 17 Riepas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online