Bagaznieka sledzis-nedarbojas! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Bagaznieka sledzis-nedarbojas!

Lapas: 1 [2] 3 4
Bagaznieka sledzis-nedarbojas! ( 9697 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

man viņš no laika gala neiet spiežu pogu uz pults vai griestu konsolē. kur problēma?))

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Zuris

1249 ziņas

PM

PASSATizhi: "man viņš no laika gala neiet spiežu pogu uz pults vai griestu konsolē. kur problēma?)) "

mikroslēdzis hermētisks+4,7 k om pretestība atrisinās šo bēdu.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

janni

716 ziņas

PM

Kā 4 gadus atpakaļ noamputēju to pogu, tā vēljoprojām iztieku bez viņas.
Bet ja nopietni, pēc noamputēšanas arī grbēju uztaisīt ar hermētisko spiedpogu, bet nevarēju atrast Rīgā tik īsu pogu, lai ieliktu orģinālās vietā slīpu metāla/plastmasas plāksni un tanī ieurbtu pogu. Bija doma arī par hermētisku mikroslēdzi, bet tā arī neesmu uzbūvējis to joku.

Atbildēt uz šo ziņu

---

noksis2

119 ziņas

PM

PASSATizhi: "man viņš no laika gala neiet spiežu pogu uz pults vai griestu konsolē. kur problēma?)) "

°Problēma tur, ka man tādas opcijas kā Tev nav (LX kompletācija)

Atbildēt uz šo ziņu

Fuck fuel economy!!!

noksis2

119 ziņas

PM

janni: "Kā 4 gadus atpakaļ noamputēju to pogu, tā vēljoprojām iztieku bez viņas.
Bet ja nopietni, pēc noamputēšanas arī grbēju uztaisīt ar hermētisko spiedpogu, bet nevarēju atrast Rīgā tik īsu pogu, lai ieliktu orģinālās vietā slīpu metāla/plastmasas plāksni un tanī ieurbtu pogu. Bija doma arī par hermētisku mikroslēdzi, bet tā arī neesmu uzbūvējis to joku.
"

doma nav likt oriģinālās vietā, bet gan tieši virs atslēgas "šķirbas" )

Atbildēt uz šo ziņu

Fuck fuel economy!!!

noksis2

119 ziņas

PM

Zuris: "
mikroslēdzis hermētisks+4,7 k om pretestība atrisinās šo bēdu.
"

Vot interesanti, a priekš kam pretestība? Nu ka pastāsti sīkāk! Kaut gan pēc loģikas manā gadījumā (LX komplektācija bez visādām salona pogām) nekādas pretestības gan tur nevajag (domāju ka arī max komplektācijai tas nav vajdzīgs)

Atbildēt uz šo ziņu

Fuck fuel economy!!!

noksis2

119 ziņas

PM

Izjaucot "pogu' redzam ka vadiņs ar vadiņu savieno el. ķēdi (tas tā, lai visi saprastu)...????? Kāda pretestība??? Priekš kam???

Atbildēt uz šo ziņu

Fuck fuel economy!!!

noksis2

119 ziņas

PM

pēc kataloga visām komplektācijām nāk viens un tas pats slēdzis, tātad par pretestībām ir mīts?

Atbildēt uz šo ziņu

Fuck fuel economy!!!

Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Bagaznieka sledzis-nedarbojas!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online