Bagaznieka sledzis-nedarbojas! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Bagaznieka sledzis-nedarbojas!

Lapas: [1] 2 3 4
Bagaznieka sledzis-nedarbojas! ( 9696 )
VOG

214 ziņas

PM

.........taisot valja durvis.....tam sledzim tak nav javeras valja :?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD03
175ps 390nm. Chrysler 300C 3.0 CRD/pagaidam tikai 510nm:)

VOG

214 ziņas

PM

Lieta sekojosa,voyagerim 2003g nevaru attaisit bagaznieku-briziem atverot durvis no ieksas ar pogu tas itka attaisas pats par sevim bet taka iekleme :? var attaisit lidz galam tikai ar atslegu.....saputu ar Vd bet neka......tadasajuta ka problema ar pasu pogu/mehanismu tam el.sledzim :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD03
175ps 390nm. Chrysler 300C 3.0 CRD/pagaidam tikai 510nm:)

dunduks

44 ziņas

PM

Nav grūti salabot!
Nepieciešams atskrūvēt virs nummura to plastmasu. Izņemt mehānismu tas ir ielikts tādā kā plastmasas aizsargā. mehānisms ir jaucams, tikai uzmanīgi tur visas ir plastmasas ķepiņas un kā jau auksts tā lūzt. Atvērsiet vaļā metāla plāksne, kas savieno kontaktus būs reāli nosūbējusi un varētu pat būt pilns ar ledu. To visu iztīri, notīri kontaktus un bez žēlastības iespaido ar WD40 vai ko līdzīgu. liec kopā un lieta darīta. darbosies tas pasākums. Es pirmoreiz jaucu apmēram minūtes 30. bet vēlams ir palūgt kādu palīgā jo atjaucot vaļā vajag kādu kas pietur vāku. man personīgi nav ērti darboties pustupus...

Atbildēt uz šo ziņu

-=CGV=- 2.8 CRD 2005

janni

716 ziņas

PM

Pazīstama problēma ar aizmugures vāka elektronisko atvēršanas pogu, kas parādās mitrajā laikā.
Nezinu kā ir ar eirpoas autiņiem, bet amerikānim tā sistēma ir interesanta: nospiežot atvēršanas pogu savienojas kontakti caur pretestību (uz sitiena gan nepateikšu cik kOhm). Un kā tā poga dabū mitrumu, tā sākas visāda veida jautrības sākot ar bagāžnieka neatvēršanu un beidzot ar bagāžnieka patvarīgu atvēršanos (gan ne līdz galam).
Man uz doto brīdi tā poga ir izrauta laukā un bagāžnieku atveru ar pogu no pults / ar pogu no salona / mehāniski ar atslēgu, un pogas vietā ir metāla plāksnīte jo nav sīkas vaļas uzbūvēt ko daudzmaz sakarīgu. 8)

P.S. un vaina parasti ir saplīsusi pogas aizsarggumija.. ;)

Atbildēt uz šo ziņu

---

Danger

149 ziņas

PM

Ja kontakti ir veseli un viss ir apstradats ,iesaku pirms korpusa savinosanas apstradat ar hermetiki lai mitrums netiktu klat.Pasa ta.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager Limited 2.5 CRD 01
VW Caddy 1.9 D 96

UZMANIBU , PIE STURES IR KRIEVS

dunduks

44 ziņas

PM

Nezinu kāda mārrutka pēc bet šitā amīšu plastmasa mitrumu laiž cauri pa visurieni. Es apstrādāju septembra sākumā un tāpat pirms ziemassvētkiem jaucu atkal vaļā jo bija sasalis. Hermēts palīdz vasarā priekš putekļiem bet ziemā slapums atrod ceļu pats no sevis. Pieļauju ka tur veidojas kondensāts un tāpēc sasalst.

Atbildēt uz šo ziņu

-=CGV=- 2.8 CRD 2005

noksis2

119 ziņas

PM

dunduks: "Nezinu kāda mārrutka pēc bet šitā amīšu plastmasa mitrumu laiž cauri pa visurieni. Es apstrādāju septembra sākumā un tāpat pirms ziemassvētkiem jaucu atkal vaļā jo bija sasalis. Hermēts palīdz vasarā priekš putekļiem bet ziemā slapums atrod ceļu pats no sevis. Pieļauju ka tur veidojas kondensāts un tāpēc sasalst."

Viss jau ir skaisti, bat ja iekšā viss ir PISECCC kā nopuvis ka pat vadu gail nezaļi parādās tikai 1,5 cm aiz sēdža korpus???? Kaut kā 60 eiro par tādu sūdu maksāt negribās. Var būt kāds ir atradis izeju (domāju alternatīvu)???

Atbildēt uz šo ziņu

Fuck fuel economy!!!

noksis2

119 ziņas

PM

Koroche, izurbšu vākā caurumu un ielikšu hermētisku mikroslēdzi, kas maksā 3 euro, nu pluss darbs un laiks (apmeram pusstunda) i togo ap 10 eiro izmaksas (ieskaitot alvu, el. izmaksas, vadu galus, hermetiķa pilienu, utt) un lai mūsu komersanti iet dirst, ja internetveikalā citās valstīs (neteikšu kur) tāds slēdzis maksā sākot no 19 euro (ķinas vēl lētāk, tikai gaidīt ļoti nepatīk, esmu Kuļibins )), un veinmēr cenšos atrast ātrāko ērtāko un uzticamāko variantu), pacentīšõs ielikt foto atskaiti (ja sapratīšu, kā to ŠEIT vispār var izdarīt), jo cik noprotu tēma ir aktuāla ne tikai 2-viem foruma lietotājiem

Atbildēt uz šo ziņu

Fuck fuel economy!!!

Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Bagaznieka sledzis-nedarbojas!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online