Forums » Tehniski jautājumi » Iedegās ABS!
| Iedegās ABS! ( 10103 ) | |
|
antons21
|
2011-03-28 22:03:06 Cipars ir vienkārši baismīgs.tc prasa apm ls 100 un autoplus ls 70. Tā taču ir tikai prasta spole uz serdeņa bez kādiem aktīviem elementiem. tipa lenšu magnetofona galviņa. Nav kāds mēģinājis izplēst un pēc tam saplastmasot kait vai ar plastmasas līmes pistoli? G.
|
|
antons21
|
2011-04-15 22:04:08 Man noveicās. Mērot ar testeri, viens no četriem ABS devējiem uzrādīja salīdzinoši lielāku pretestību un pēc kāda laika vispār palika bez pretestības vispār. Tā kā tagad bija skaidrs, ka devējs 100 % beikts, tika veikta noņemšana un izdemolēšana izpētei,jo vienkārši rokas neceļas maksāt par serdeni ar vada tinumiem tās summas. Paplēsu vadus uzmanīgi, iedurot izolācijā pamērīju, kaut gan vizuāli tāpat bija skaidrs, ka vadi OK. p.s. būtībā to spoli var pārtīt, tikai jābūt iemaņām, jo vads ir ļoti tievs. G.
|
|
janisk
|
2011-04-15 22:04:35 Nevar tur uzlikt kādu citu devēju, ne-kraisler, lētāku? Man arī tā atrakcija ar devējiem ir kaut kad jāizveic.. |
|
yorenz
|
2014-01-28 09:21:17 man ar iedegās ABS un nedziest.tik man tas notika kad īsti nebija sniega.takā piedzīts tur laikam nekas nebūs.P.S man tas ABS pa lilam nav vajadzīgs,bet tā pretbuksēšana ar nestrādā,viņi kkā ir saistīti? |
|
antons23
|
2014-01-28 10:04:49 "Man noveicās. Mērot ar testeri, viens no četriem ABS devējiem uzrādīja salīdzinoši lielāku pretestību un pēc kāda laika vispār palika bez pretestības vispār. Tā kā tagad bija skaidrs, ka devējs 100 % beikts, ... " Apstiprinu, ka minētā metode strādā. Izdarīju savam TC 2000 FWD tāpat. Pēc kāda gada spolē notrūka vēlreiz. Pietinu klāt ar līdzīgu vadu. Pēc vēl kāda gada nobeidzās vispār. Pats kādreiz ņēmos ar skaļruņu pārtīšanu, tāpēc maksāt tās baismīgās summas par jaunu necēlās rokas. Nopirku šrotā lietotu pa Ls 10. Man bija beikts pakaļējais labais. Ar OBD diagnostiku nerāda, pieejamā metode ir ar testeri izmērīt pretestībi. |
| Lapas: 1 2 3 [4] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Iedegās ABS!