Sals un Voy » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Sals un Voy

Lapas: 1 [2] 3
Sals un Voy ( 5449 )
lutausis

12 ziņas

PM

Man gan ir problēma, Starteris griež ka traks, bet motors tikai pāris reižu ieklepojas un viss...

Atbildēt uz šo ziņu

PV 3.3 98

TDI

215 ziņas

PM

mans leca arii Somijaa , kad -35C bij naktii

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

valteris

24 ziņas

PM

maneejais pirmajaa aukstaja dienaa ar pieleca ar treso atslegas griezienu!!! akis gan suudiigs tas tiesa!! bet kad iesilst tas labi!! tik pecka pa vaaju liekaas tomeer, jo logi vislaik ir aizvilkusies ciet!!! tik cik piekseejiem no caurumiem puus virsuu!! bet cik dzirdeets daudziem amiisu vaagjiem taa esot!!! arii lielie saanu logi deelj sasalusajaam gumijaam ciikst!! nu bet tagad gan kops 2 dienas ir pie sienas piedziits un ar segaam kapots sasegts nekaadu probleemu!!!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 3.3l 93. g.

mims

129 ziņas

PM

Negribīgi, bet pieleca! 8) Jautājums uz aizbēršanos - cik ilgi sildat un tad braucat. Ar šo aukstumu laikam būšu nokāvis 4.ātrumu. Vai arī jau agrāk esmu pa maz sildījis.

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 96 nav jauns, bet smuks, liels un vēl ceļotājs, un gāze arī ir

Kvatra

746 ziņas

PM

Lec bez probleemaam un pechka ar labi silda Runaajot par kaarbu, ielieku D biku pagaidu un aiziet

Atbildēt uz šo ziņu
eziz

137 ziņas

PM

mims"]Negribīgi,: "

jaasilda laikam pamatiigi, bet mans uz vietas njefig nesilst.. un 4. aatrums paradas tikai kad tepmeraturas datchiks ir uzkaapis liidz parastajai tempereturai (tipa bultinja pa vidu), nezinu cik tas labi vai slikti, bet man tas 4.aatrums uzvedaas taa arii vasaraa, bet tad, kad silc protams zhiperiigi iesilst un vinja neesamiibu tajaa briidi nemaz nepamanu

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

eziz

137 ziņas

PM

Kvatra"]Lec: "

es peec 1km uzreiz esmu uz Tallinas shosejas, un tur iipashi sildiit nesanaak tapeec ir jaabrauc vismaz 90 km/h, lai iekljautos pluusmaa un tad redzu, ka 4.aatrums nau, bet kad uzsilst, tad nemanot paraadas. Kaa ir Tef? varbuut manam taa ir ziime, par kaarbas darbiibas/nedarbiibas gljuku?

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

Selga

45 ziņas

PM

:twisted: mans bumbulītis "pieleca" uzreiz bez problēmam, bet pirms braukšanas es gan viņu min 20 "pasildīju" :oops: un tad i iekšā "Taškenta" i braukšana līgana

97g. voyager benzīns 3.3

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Voyager 97g. benzīns 3.3

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Sals un Voy
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online