no FWD par AWD » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » no FWD par AWD

Lapas: [1] 2
no FWD par AWD ( 3523 )
kuklandex

286 ziņas

PM

sveika tauta!
man ienāca prātā doma, kā būtu ja savu autiņu pārtaisītu par AWD, donors ir 2000.gada 3.8 T&C AWD limited, bet viņam ir automāts čupā. tātad jautājums ir vai pie savas kārbas varu pieslēgt kardānu? vai tik AWD versijām tās kārbas nav izturīgākas vai zobrati nav gadījumā spēcīgāki, vai vēl kautkas? Vai tas reāli ir izdarāms atstājot savu kārbu virsū? un vēl vai priekš 3.3 nebūs par smagu vilkt visus četrus ratus :?: :idea: :?: :idea: :?:

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

labs jautajums.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

kuklandex

286 ziņas

PM

vai tik būs kāda laba atbilde :idea:

Atbildēt uz šo ziņu

Bango

974 ziņas

PM

Vajadzīgs no AWD kārbas reduktors,lai varētu pielikt razdatku,bet pārējo jau samauktu.
Bet motoru jau pats jūti

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Visus četrus jau tāpat nevilks, divus tikai, un velkamā masa jau globāli arī nemainās, kā bija tam motoram jāpavelk tie cik tur tie kg, tā arī turpmāk būs, klāt nāk tikai zudumi reduktoros. Tas tā, lielos vilcienos.. Bik vēlāk palūrēšu EPC kas tur ar tām kārbām.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

kuklandex

286 ziņas

PM

Bango"]Vajadzīgs: "
nu tur jau tas jautājums, vai manai kārbai varēs pievienot diferenciāli un vai kārbas tiešām ir vienādas??? pārējo sakabināt būtu sīkums

Atbildēt uz šo ziņu

kuklandex

286 ziņas

PM

njā, par vadības bloku es pat nebiju iedomājies.

Atbildēt uz šo ziņu

ID

847 ziņas

PM

Man pēc EPC sanāk ka kārbas ir vienādas. Savukārt tie reduktori ir ar dažādiem kodiem 3.3 un 3.8 motoriem, atšķiras kaut kas tur zobratos, nezinu kas, varbūt kaut kādi pārnesuma skaitļi vai kas tur, bet rāda ka ir divi - viens 3.3 un otrs - 3.8 motoram. Bet tas tā, tīri pēc teorijas, kā tur dabā ir - nezinu.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » no FWD par AWD
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online