Borta kompis » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Borta kompis

Lapas: [1] 2
Borta kompis ( 3968 )
ivisl

3 ziņas

PM

Labdien,varbūt kāds zin kā calibrēt borta kompi,nepareizi rāda virzienu un āras temperatūru?Dodge caravan 3,3 99.

Atbildēt uz šo ziņu
antons21

103 ziņas

PM

mašīnas lietotāja manuālī rakstīts. Man nav pie rokas, patreiz. jābraukā astoņnieki kautkur kur nav dzelžu un elektrolīniju. Par termometru nezinu, paskatieties, bai grādi ir celsija ieslēgti, varbūt fārenheitos rāda.

Atbildēt uz šo ziņu

G.
TC 2000 g., 3,8 l

ivisl

3 ziņas

PM

Paldies ar virzienu tiku skaidrībā,bet temperatūru rāda 10 grādi virs normas,devējus jau nomainīju divus.

Atbildēt uz šo ziņu
Andris

40 ziņas

PM

Skaties vadus,kas nāk no devēja.Manam bija slikta izolācija un kā samirka,
rādīja nepareizi.Nomainīju vadus,viss OK.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GR.CARAVAN 3,3 2000.g.

robisss

89 ziņas

PM

Negribu jaunu topiku. Man Voyageram nav borta kompis,bet gribetu uzlikt. Bet nezinu vai ir jumta vadi! 1996.g. auto.Varbut kads zin?

Atbildēt uz šo ziņu
mr.master

9 ziņas

PM

Tad Tev iespējams būs jāiegādājās visi sensori. Jāsavelk vadi, utt.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler 2004 T&C 3.8 Platinum un BMW 328

robisss

89 ziņas

PM

Nu piemeram apaksa zem priekseja bampera ir stekers kur paredzets aras temperaturas devejs. Kadi tad velsensori vajadzigi parejo nem no vadibas bloka datiem. Man ieprieks bija Ford scorpijo tam ieliku ptas gali jau bija paneli tikai vajadzeja kompi un visu radija. Tape ta jautaju. Man liekas ka rupnica razo visiem auto vienu pravodku, tikai pec tam komlekta un ja nav paredzets borta kompis tad vienkarsi atstaj tuksus galus. Ta ir mana doema. Es biju nonemis to konsoli, bet vadus neredzeju varbut vini kur paslepti un janonem visa jumta apdare lai atrastu. Tapec jau jautaju lai uzzinatu vai viniem ir jabut apaksa vai nav.

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Es biju savam noņēmis jumta apšuvumu, vadu tur nebija.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Borta kompis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online