Logtīrītāji » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Logtīrītāji

Lapas: 1 [2] 3
Logtīrītāji ( 4500 )
uris

8 ziņas

PM

kur tiem logu tīrītājiem atrodas kads drošinātājs vai relejs lai varu atvienot?

Atbildēt uz šo ziņu

T@C 3,8 gāzēts 1999g.

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

uris: "kur tiem logu tīrītājiem atrodas kads drošinātājs vai relejs lai varu atvienot?"

motortelpā ir štekeris uz logu tīrītāju kasti. Var izraut. Varbūt ir arī drošinātājs. uz sitienu nepateikšu. bet nu tavs gadījums izklausās nedzirdēts.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

uris

8 ziņas

PM

Pie drošinātājiem motor telpā atradu divus relejus,izraujot jebkuru no viņiem logu tīrītāji apstājas,ieliekot atpakaļ aiziet,tas vis pie izslēgtas aizdedzes... ;(

Vēl kas,kad tie logu tīrītaji darbojas,pageiežot to ručku ātrākā pozīcījā sāk tīrīt atrāk,pagriežot atpakaļ monotoni tira ar izslēgtu aizdedzi.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C 3,8 gāzēts 1999g.

difjuz

90 ziņas

PM

Sāc ar releju,man viņš gļukoja veselu gadu - neizslēdzas noslāpējot mašīnu,uz asākām bedrēm pats ieslēdzas,reizēm apstājas stikla vidū ,jo kontakti neatlīp.Pamēģini tā viegli pieklaudzināt pie releja ,kad neslēdzas ārā.Ja palīdz,tad visticamāk relejs.Izķīkāju viņu,patīrīju kontaktiņus,jau pusgadu braucu bez problēmām.(2,5td)

Atbildēt uz šo ziņu
uris

8 ziņas

PM

Tur ir blakus divi identiski releji,samainīju vietām nekas nemainījās,viens nāca grūti ārā,apakšā bija zaļš.
Ajaucu abus viens galīgi kā jauns,otram kontakti apdeģuši,cik varēju uzmanīgi patīriju un atliku vietā,nekas nemainās...

Atbildēt uz šo ziņu

T@C 3,8 gāzēts 1999g.

difjuz

90 ziņas

PM

Strāva līdz relejam laikam pienāk arī pie izslēgtas aizdedzes,atliek noskaidrot kurš ir īstais un kādēļ palicis saslēgtā stāvoklī.Varbūt kļūdos,neesmu elektriķis,bet man arī pēc noslāpēšanas citreiz viņš vicinājās vairākas minūtes,bet uzsitot pa drošinātāju kasti apstājās.

Atbildēt uz šo ziņu
uris

8 ziņas

PM

man mašīna vispār nostāvēja divas dienas un tad pekšņi pati saslēdzās...

Atbildēt uz šo ziņu

T@C 3,8 gāzēts 1999g.

InsekC

377 ziņas

PM

uris: "man mašīna vispār nostāvēja divas dienas un tad pekšņi pati saslēdzās..."

Nu ņem shēmu, apskaties un pamēri ar multimetru (vai provlampu). Chrysler/Dodge ir tik saprotamas el-shēmas, ka ar pat ar pamatskolas fizikas zināšanām ir pārpārēm, lai atrastu defektu.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Logtīrītāji
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online