Logtīrītāji » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Logtīrītāji

Lapas: [1] 2 3
Logtīrītāji ( 4500 )
osams

47 ziņas

PM

Man te sodien sanāca ta ka priekšējie logu tīrītāji strādā kā viniem ienākk prātā Pagriežot vienreiz sledzi tiira visu laiku bez apstajas un tad apstajas pa logu vidu vai atverta veida,ttad kad vispar izslekts sie iedomajas ka vajag patirit logu Kur ir vaina slēdzi vai kautukur citur.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GRAND CARAVAN LX 3.8 ben/gaz 4 AWD

babilons

125 ziņas

PM

sita lieta te jau bija foruma kautkur.nu sanak ka ir jajauc ara motoritis , kas ir prieksa jaiztira kontakti un no jauna jasasmere un bus ok man ar tas bija pagajuso gadu iztiriju un soziem veel nekadu problemu.

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

Edmunds1

125 ziņas

PM

Jā, šito tēmu atceros, gan jau kaut kā var forumā sameklēt. Bija apspriesta diezgan daudz.
Man arī šī problēma uzbruka, kad vēl braucu ar iepriekšējo vojagerīti 1997.g. 2.5TD. Bet vairs neatceros kā sataisīju.
Tagad ir T&C 2001. g. bet jūtu ka tuvojās ši paša problēma. Logtīrītājs uz pirmo pozīciju vairs netīra tikai vienu reizi, bet jau divas vai trīs. Ja ar ūdens smidzināšanu tad vairs netīra divas vai trīs reizes, bet jau kā ienāk prātā. lielākais saskaitīju septiņas reizes nobrauka stiklu.
Tā ka man arī aktualizējas šis jautājums.

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager, 2002.g., 3,3 AWD.

uris

8 ziņas

PM

Sveiki. No rīta pamodos un skatos pa logu,redzu manam T@C 1999 gada gāzēts logu tīrītāji strādā.Skrēju slēdzu vaļā durvis griozu slēdzi nekas nemainās.piedarbināju,sledzu slēdzi ātrumi mainījās,beigās norāvu klemmi,kad liek atpakāl atkal strādā pie neieslēgtas aizdedzes!

Atbildēt uz šo ziņu

T@C 3,8 gāzēts 1999g.

alien

408 ziņas

PM

atejot mazliet no temas. tā ir vienkārši supertupa logu tīrītāju ieslēgšana, tā arī pa 1,5 gadi neesmu pieradis. Visām mašīnām pirms tam varēja ielsēgt ar kādu vienkāršu kestību neatņemot rokas no stūres. Te ir jāpaņem ar roku jāsatver tas sūds un jāpagriež. Vai toč nevarēja nekā labāk izdomāt.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

uris

8 ziņas

PM

autiņš bija nostāvējis divas dienas un te pēkšņi logu tīrītāji sāk strādāt..

Atbildēt uz šo ziņu

T@C 3,8 gāzēts 1999g.

Ottttto

132 ziņas

PM

alien: "atejot mazliet no temas. tā ir vienkārši supertupa logu tīrītāju ieslēgšana, tā arī pa 1,5 gadi neesmu pieradis. Visām mašīnām pirms tam varēja ielsēgt ar kādu vienkāršu kestību neatņemot rokas no stūres. Te ir jāpaņem ar roku jāsatver tas sūds un jāpagriež. Vai toč nevarēja nekā labāk izdomāt."

Nu tā gluži nav, ka visām mašīnām ir savādāk, piem, meršiem arī ir šāda sistēma. Esmu pieradis, un vispār - tā jocīgā džera aerodinamika palīdz logus tīrīt pietiekoši reti, ūdens diezgan daudz tiek "aizpūsts", tā ka ručka tiek lietota reti.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005 3.8 LPG FWD

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

alien: "atejot mazliet no temas. tā ir vienkārši supertupa logu tīrītāju ieslēgšana, tā arī pa 1,5 gadi neesmu pieradis. Visām mašīnām pirms tam varēja ielsēgt ar kādu vienkāršu kestību neatņemot rokas no stūres. Te ir jāpaņem ar roku jāsatver tas sūds un jāpagriež. Vai toč nevarēja nekā labāk izdomāt."
vienam vēzienam pilnīgi pietiek piespiest pogu

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Logtīrītāji
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online