Ūdens Sūknis » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Ūdens Sūknis

Lapas: [1]
Ūdens Sūknis ( 4209 )
Trakaiss

30 ziņas

PM

grand voyager 1994 2.5TD

Jautājums sekojošs-- Kā var saprast, kad nedarbojas ūdens sūknis? Un cik maksā normāls ūdens sūknis?

Atbildēt uz šo ziņu
HB

174 ziņas

PM

Kas Tevi vedina uz domu, ka nedarbojas? Tas bembukiem gadās, ka spārniņi iekšā atdalās, mūsējiem nav dzirdēts. Maksā kaukur līdz 30 Ls, tik ir divi varianti, atšķiras ar spārniņu diametru, jāskatās pēc vecā.

Atbildēt uz šo ziņu

-= CGV '95 2,5TD =-

Trakaiss

30 ziņas

PM

1. Man palika stingra sture- Tad kad man visos servisos teica, ka man beigts pastiprinataj suknis.. viens talbraucejs atrada vainu, ka suknja Skjivoks(skivis) vainigs (uzvirpojam jaunu vidinju un tagat braucu ka lielais)

2. Tagat problema ir tani, ka salona pus aukstu gaisu.. visur saka ka peckas radiators jaizskalo.. (peckas trubas viena karsta, otra remdena) meginajam tecinat pa peckas trubam udeni no krana ar spiedienu (udens naca tirs un normala spiediena) Tas pats talbraucejs saka ka vaina ir Udens sukni.. (necirkule udens) ar naudu svaidities nevelos jo 30ls udens suknis, 20ls skalosana... ko lai dara?

Atbildēt uz šo ziņu
forums

39 ziņas

PM

nu bmw ir tā ka nestrādā ūdens sūknis nāk pa patroboku ārā tosols , vienkārši spiež ārā un sāk karst motors ,

Atbildēt uz šo ziņu
teciilis

17 ziņas

PM

peckas radiatora skalosana vajadziga, tiesham lidz, no ziemas mashina tagad vasara

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Ja nestrādā ūdens sūknis, motoram jāpārkarst.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Ūdens Sūknis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online