Forums » Tehniski jautājumi » Atsperu lāgas
| Atsperu lāgas ( 10019 ) | |
|
Johnnie
|
2011-03-20 14:03:11 [email protected] PALDIES Crysler grand voyager 1999 3,8 awd benzīns/gāze |
|
Emigrants
|
2011-03-20 15:03:45 Ipashi liels laagu meistars neesmu, tacu apakshejaa man bij daudz biezaaka par originalo un bij arii viena garuma ar originalo, tapec autinsh bij reali sacelts, biju6ais saimnieks man jau bij teicis, ka "Horo6o dlja dzerevni" Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi |
|
Ric
|
2011-06-01 18:06:51 Hm... Man arī pēc tievo amortizatoru uzlikšanas pakaļa džerim pa zemi velkas:( palasīju diskusiju un atradu pamācību vienā no Krievijas saitiem http://minivan.ru/cars/index.php/Установка_дополнительного_листа_рессоры_на_Dodge_Grand_Caravan_1999_3.0 ja nestrādā saite var pameklēt goglēt pēc frāzes (сверло по металлу 16 мм в Леруа Мерлен). Pašam ir doma uzlikt vienu vai divas lāgas no "kantainā". Būs rezultāts, atrakstīšos. Chrysler T&C limited 3.8 2000.g. |
|
Ric
|
2011-06-08 09:06:42 Nu, tad tā... Salika man pa divām lāgām katrā pusē no voyager I modeļa. broblemātiski bija atrast garākas tās 4 skrūves ar ko lāgas sastiprināt, un rezultātā tika izvirpotas jaunas. Nu jau nedēļu braukāju un subjektīvi liekas, ka gaita īpaši neatšķiras no tās, kas bija tikai ar orģinālajām lāgām un orģinālajiem amortizatoriem. Pakaļgals palicis par kādiem cm5-7 augstāks taču mašīna nav cieta, kā te rakstīja iepriekš. Piekrāmējot pilnu autiņu ar cilvjiem tik zemu kā iepriekš neiesēžas. Pagaidām esmu apmierināts, nu un, ja arī ieliktie tievie amortizatori kalpos īsāku periodu, tad tā vairs nebūs īpaša sāpe, jo par pāri atdevu Ls 60. Chrysler T&C limited 3.8 2000.g. |
| Lapas: 1 2 3 [4] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Atsperu lāgas