Atsperu lāgas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Atsperu lāgas

Lapas: 1 2 3 [4]
Atsperu lāgas ( 10019 )
Johnnie

30 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu

Crysler grand voyager 1999 3,8 awd benzīns/gāze

Emigrants

203 ziņas

PM

Ipashi liels laagu meistars neesmu, tacu apakshejaa man bij daudz biezaaka par originalo un bij arii viena garuma ar originalo, tapec autinsh bij reali sacelts, biju6ais saimnieks man jau bij teicis, ka "Horo6o dlja dzerevni"
varbuut, kadam ir vajadziba dabuut manas papildu lagads, kuras iznemu laukaa, pec 2.5 meneshiem buushu LV un varu atdot par velti....

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

Ric

38 ziņas

PM

Hm... Man arī pēc tievo amortizatoru uzlikšanas pakaļa džerim pa zemi velkas:( palasīju diskusiju un atradu pamācību vienā no Krievijas saitiem http://minivan.ru/cars/index.php/Установка_дополнительного_листа_рессоры_на_Dodge_Grand_Caravan_1999_3.0

ja nestrādā saite var pameklēt goglēt pēc frāzes (сверло по металлу 16 мм в Леруа Мерлен). Pašam ir doma uzlikt vienu vai divas lāgas no "kantainā". Būs rezultāts, atrakstīšos.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C limited 3.8 2000.g.

Ric

38 ziņas

PM

Nu, tad tā... Salika man pa divām lāgām katrā pusē no voyager I modeļa. broblemātiski bija atrast garākas tās 4 skrūves ar ko lāgas sastiprināt, un rezultātā tika izvirpotas jaunas. Nu jau nedēļu braukāju un subjektīvi liekas, ka gaita īpaši neatšķiras no tās, kas bija tikai ar orģinālajām lāgām un orģinālajiem amortizatoriem. Pakaļgals palicis par kādiem cm5-7 augstāks taču mašīna nav cieta, kā te rakstīja iepriekš. Piekrāmējot pilnu autiņu ar cilvjiem tik zemu kā iepriekš neiesēžas. Pagaidām esmu apmierināts, nu un, ja arī ieliktie tievie amortizatori kalpos īsāku periodu, tad tā vairs nebūs īpaša sāpe, jo par pāri atdevu Ls 60.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C limited 3.8 2000.g.

Lapas: 1 2 3 [4]

Forums » Tehniski jautājumi » Atsperu lāgas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online