Forums » Tehniski jautājumi » Atsperu lāgas
| Atsperu lāgas ( 10016 ) | |
|
AndrisZ
|
2011-03-18 18:03:18 Siikaak droshi, ka pastaastiis kaads, kursh to ir darijis tieshi kantainajam, kka nestaav atminjaa taa bilde kantainajam... Tas pasaakums vairaak, vai mazaak, visaas laagu situaacijaas liidziigs. Savam pashreizeejam dzerim paeksperimenteeju un ir naacies veikt shaadus pasaakumus piekabiiteem. To kantaino hamutveidiigo pasaakumu, kursh tur laagu pie tilta - vot, ja vareetu uzziimeet buutu forshaak... palielinot laagas biezumu (skaitaa vai da jeb kaa citaadi) izveidojaas atstarrpe, starp tiem abiem hamutveidiigajiem izstraadaajumiem, taja vietaa vajag sameeriit (pec fakta un biki miinusaa) biezumu un izveidot "proteezi", lai nesanaak skruuveem tajaa vietaa nepareiza slodze. T.i. tukshums savelkot, kur plecs ar laiku nogurs un atlaidiisies, slodze skruuveem. Taa iisti nesanaak veerpe, bet kkas liidziigs un teoreetiski var arii nokniebt, salauzt. Visdriizaak tas nekad nenotiks, pie normaaliem apstaakljiem bet pareiz8i nebuutu atstaat tukshumu. Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze |
|
Emigrants
|
2011-03-18 20:03:57 labi, ka es te palasiju, tagad zinu, ka "99 voyageram jabut 1 lagai, man 2 sabaztas tieshi tapec ari ir tik tizli sacelta aizmugure, stundam esmu sedejis zem ma6inas un domajis, kas par lietu. Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi |
|
ZAURS
|
2011-03-18 21:03:10 Piedodiet,ka jaucu galvu,mana štellīte pārbaudīta tik uz 96-00,man 96td piedodiet ja kādam biš sajaucu glvu,bet Tu Janču paskaties vai tavs iepriekšējais draugs džerim nav iemontējis kko stipri stingrāku par boba garo 1 lāgu,jo vienu brīdi dzirdēju ka kāds bija dabūjis iekšā šo to no Gaz 53(tieši lāgas,priekšējās)tad man vēl tas nebija aktuāli.TGD PRIECĪGS RIKTIG! CV96td&kawasaki ninja6 |
|
ZAURS
|
2011-03-18 21:03:21 Johnnie,Tev vajag tikai 1lāgu(katrā pusē)nem augšējo no boba(pareizi saprati par autiņu)tātad nem šo lāgu(vai tā bija 2.rā)īsti neatceros bet lieta tāda ka Tu zem originālās liec šo lāgu kura ir par cm15-20īsāka kā originālā,kad atskrūvēsi to kantaino dzelzi tur būs tava lāga kā hamburgerī iespiesta gaļa,aK JĀ ATCERĒJOS TĀ BOBA LĀGA IR TIEVĀKA UN VEIDOS TĀDU KĀ BALSTU TAVAI NOGURUŠAJAI,tādējādi aitiņš nepaliek pusmetru augstāks,un nav ciets.Nu lūk tava lāga augšā,boba apakšā un tu uzreiz sapratīsi kas tur jādara jo noprotu neesi balto cimdiņu nēsātājs.Ja kas mans tel,26724749,droši jautā palīdzēšu,ja gadies tuvāk brīvā brīdī Bauskai,vai Skaistkalnei varu parādīt visu kas un kā,grūti izstāstīt vieglāk izdarīt! CV96td&kawasaki ninja6 |
|
Johnnie
|
2011-03-19 10:03:19 Paldies Zaurs. Līdzko sameklēšu boba lāgas tā zvanīšu. Vēlviens jaut - tās lāgas der no priekšas vai boba pakaļas? Baigi labs salīdzinājums - BURGERĪ IESPIESTA GAĻA Crysler grand voyager 1999 3,8 awd benzīns/gāze |
|
ZAURS
|
2011-03-19 10:03:59 Pameklēšu es ar vai man kaut kur nav Tādas pašas kā manam,es nēmu aizmugurējās,varbūt atsūti savu e-pasta adresi,pameigināšu safotogrāfēt un aizsūtīšu bildes. CV96td&kawasaki ninja6 |
|
Emigrants
|
2011-03-19 20:03:57 Es gan shodien apakshejo laagu kas bij papildus uzlikta, katrai pusei izmetu laukaa, tagad autinsh nolaidaas zemak, braukshana mikstaka, autinsh labak turas uz cela un mazaak grab salons, ideali..... Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi |
|
ZAURS
|
2011-03-20 09:03:57 Nestrīdos ar Tevi,iespējams iepriekšējais saimnieks bij sadomājis vedāt ko smagāku nekā paredzēts.Škiet tavam auto originālās lāgas ir ļoti labā stāvoklī,manam bija tukšā jau uz otru pusi sagurušas tādēl izšķīros tās papildināt.Biju nomainijis lāgas pret lietotām bet it kā labām īpaši labāk nepalika,tādēļ no mītiem uztaisiju par patiesību.Varbūt vari pateik aptuveni kas tās tev par lāgām bija?Jo pēc Tevis rakstītā ir bijis kkas nežēelīgi stingrs un ciets. CV96td&kawasaki ninja6 |
| Lapas: 1 2 [3] 4 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Atsperu lāgas