Parkošanās » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Parkošanās

Lapas: [1] 2 3
Parkošanās ( 6336 )
Kvatra

746 ziņas

PM

Labaak ieliec parking sensorus buferii, nemaksaa nemaz daargi!

Atbildēt uz šo ziņu
aigarsprei

36 ziņas

PM

nav jau īpaši glīti un īpaši precīzi (tā esmu dzirdējis) bet 150 Ls

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler GV 02 3.3L +gāze

Kvatra

746 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
aigarsprei

36 ziņas

PM

Tākā auto nesen iepirkts, diegan gūti nākas noparkoties atpakļgaitā (var jau arī pēc skaņas, bet tas ir diezgan dārgi) jo to 20-30 cm aizmugurē ne viemēr var piefiksēt, :? , esmu rezējis tādas kā prizmas ko līmē uz pakļējā stikla, kāda pieredze, kur nopirkt?

Atbildēt uz šo ziņu

Selga

45 ziņas

PM

tas prieciņš maksājot no 90 līdz 150 Ls un dienas laikā to uzstāda

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Voyager 97g. benzīns 3.3

eziz

137 ziņas

PM

nevajadziigi izdevumi, jo uzskatu, ka Voyageram konstrukcija ljauj ljoti labi veikt atpakaljgaitas manevrus no redzamiibas viedoklja vadītāja pozīcijaa. Regulaari izbaudu diskomfortu, kad jaapaarvietojas ar miiljotas sievietes A klases mersi atpakaljgaitaa. saliidzinoshi shis ir tikai pusauto..(labi, ka vinja to nedzirdeeja ) un virsbuuves konstrukcija pilniiba liedz caur salonu saskatīt kaadu skjeersli pie aizmugureejiem saaniem (ko meitenei arii veiksmiig izdevas pieraadiit (pirmajaas dienas peec auto iegaades) sabadot cita vadiitaaja piestuureeto Voyageru pie MB aizmugures

p.s. veel jo vairaak sensorus uzskatu par nevajadziigu pasaakumu, ja ir aakjis, kasko, octa un galu galaa mana piemineetaa sieviete teicami ar Voyageru iztureejusi atpakaljbraukshanas paarbaudiijumus :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

aigarsprei

36 ziņas

PM

Nu noparkoties jau var, runa iet par to kā noteikt to cik palicis līdz aizmugurējā auto bamperim +20 cm vai -1cm, citreiz Centrā tas ir būtiski.

Atbildēt uz šo ziņu

eziz

137 ziņas

PM

taados iipashos gadiijienos es pacelju pakalju (cik nu ta vispar ir jaapacelj, lai izveltos no Voyagera) un paskatos ar savien sensoriem, jo tie ir preciizaaki ,par visiem uzstadamajiem.
Veel viens argumets pret sensoriem - tie meedz aizkakaaties braucot pa LV izcilajiem celjiem un tad ir pilns salons ar piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, jau iesledzot atpakaljgaitu

aigarsprei"]Nu: "

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Parkošanās
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online