Salonā tek ūdens! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Salonā tek ūdens!

Lapas: [1] 2
Salonā tek ūdens! ( 3999 )
shefinsh

386 ziņas

PM

Šodien pēc automazgātuves izbraucot pamanīju, ka gar borta kompi, kas ir pie griestiem nopilēja vairākas ūdens piles. Nekas tāds agrāk nav bijis (auto bieži mazgāju). Vai kādam ir bijusi saskarsme ar tādu problēmu???
Jumtā caurumu nav un priekšējais stikls nav aiztikts.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GC 2002.g. 3.8 benz./gāze->LIMITED

AndrisZ

381 ziņas

PM

Visbiezhaak ir apruuseejusi kantiite prieksheejam stiklam, vai arii liime atlekusi no kaartiigi nenozhaaveeetas kraasas. Starp liimi un virsbuuvi tek iekshaa uudens, paarliimee stiklu un viss buus ok!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

antons21

103 ziņas

PM

Sveiki visapkārt.

Man tā bija vienreiz. bija koka zariņš iesprūdis gumigas blīvē vējstiklam augšā centrā. Paskatieties, vai nav tā gumijas lenta kautkur atbīdījusies un ledus nav to piepacēlis vai cits svešķermenis.

Atbildēt uz šo ziņu

G.
TC 2000 g., 3,8 l

shefinsh

386 ziņas

PM

Kungi, paldies, pačekošu! It kā vakar tumsā pētīju, bet nekādu defektu neieraudzīju. Paldies.
P.S. stiklu galīgi negribētos pārlīmēt

Atbildēt uz šo ziņu

Agnis

25 ziņas

PM

es tik varu pateikt ka tev nav tas trakaakais variants, man arii gar aizmugureejo lampu pie labajaam durviim pil kad mashiina ir silta bijusi paaris stundas. man jau liekas, ka tas kondensaats

Atbildēt uz šo ziņu

3,8 AWD 1997

AndrisZ

381 ziņas

PM

Arii gaismaa neko nepamaniisi, tur pavisam maz vajag un tas process var buut gadiem ilgi norisinaajies, liidz beidzot saak uudens teceet. Taapat defektinjsh var buut pavisam citaa vietaa, visbiezhaak stuuros, un uudentinjsh tek pa kritumu un vieglaako celju.
Vari paraut stoiku apshuvumu nost un nonjemot saules sargus zem griestu apshuvuma paskatiities, bet ja nebuus stiprs lietus, neko neredzeesi.
Bet nav arii no citurienes kur teceet! Tas gumijas moldings ir dekoratiivs, tur zarinjsh, ne zarinjsh..., bet vaina liimeejuma vietaa!

Nav jauns stikls jaapeerk (80%gadijumos izdodas), tas pasaakums pus dienu aiznjem un 20-25Ls. Labau vietu, kur smuki stiklinjus liimee, Bango ieteica, aizsuutiishu PM.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

shefinsh

386 ziņas

PM

Paldies, saņēmu PM! Skatīšos vēl kā būs pie nākamās mazgāšanās reizes.

Atbildēt uz šo ziņu

Danger

149 ziņas

PM

Ta vieta kur stav kompis nav griestu,tapec tur krajas kondensats un kad auto pietiekami uzsilst sak pilinat .Ja tas notiek tikai ziema nevajag parlimet nekadu stiklu.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager Limited 2.5 CRD 01
VW Caddy 1.9 D 96

UZMANIBU , PIE STURES IR KRIEVS

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Salonā tek ūdens!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online