Amortizācijas atšķirības starp AWD un FWD! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Amortizācijas atšķirības starp AWD un FWD!

Lapas: [1] 2
Amortizācijas atšķirības starp AWD un FWD! ( 3686 )
shefinsh

386 ziņas

PM

Sveiki, kungi!
Runa ir par modeļiem no 2001. gada un uz augšu. Izskatās, ka mans AWD ir manāmi augstāks nekā citi FWD (Town&Country). Esmu manīsjis ielās arī citus AWD un likās, ka tie arī augsti tādi kā mans!
Vai amīši atšķirās??? Vai tikai priekšā atsperes garākas un aizmugurē papildus lāgas?

padiskutējam

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GC 2002.g. 3.8 benz./gāze->LIMITED

janni

716 ziņas

PM

cik zinu, tad atšķiras arī aizmugurējie amortizatori (uz AWD standartā nāk resnie amortizatori, kas maksā labu naudu).. :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

---

shefinsh

386 ziņas

PM

Ok, aizmugurē resnie amīši. Kas ar lāgām aizmugurē? Tādas pašas diez, vai tomēr pastiprinātas.

Atbildēt uz šo ziņu

AndrisZ

381 ziņas

PM

Laagas ir savaadaakas, bet pats auto nav ne cietaaks ne augstaaks.
Auto kliirenss ir tieshi atkariigs, no amortizaatoru nolietojuma!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

shefinsh

386 ziņas

PM

Nostājāmies blakus divi T&C pilnīgi vienādi, tikai AWD un FWD un ir manāmas atšķirības augstumos. Diski ar riepām arī vienādi R16 215/65. Attālumi starp riepām un arkām gan priekšā un aizmugurē ir apm. 2 - 3 cm lielāka. Reāli AWD ir augstāks. Es neteiktu, ka man tas patīk, tāpēc arī spriežu par to. Vairāk patīk FWD izskts, kad auto ir nedaudz zemāks.

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Amortizatoru resnumus un atsperu loku konstrukcijas (1, vai vairākas kārtas) salīdzinājāt

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

shefinsh

386 ziņas

PM

Sīki neko nesalīdzinājām. Zinu, ka manam aizmugurē lāgas ir vairākas kopā. Amartiņi laikam resnie. Tas tā kā būtu skaidrs, bet kā ar priekšu? Varētu būt atsperes garākas?

Atbildēt uz šo ziņu

AndrisZ

381 ziņas

PM

Nu nav tur principiaalas atshkjiriibas! Laagaam triis sloksniites, bet krietni plaanaakas un, vai tik nebija arii shauraakas. Vari priecaaties, ka amortiunju resurss veel kaadi 70%. Ja amiishi izbeigushies un nomainiitu visus, tad attalums, no ritenja augshdaljas liidz arkai, pa kaadiem 3-4cm izmainaas.
Laikam arii maz seenees braukts! Taa mashiina galiigi nav tik augsta kaa shkjiet, ritenju baaze arii gara!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Amortizācijas atšķirības starp AWD un FWD!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online