Pečkas Radiators.. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Pečkas Radiators..

Lapas: 1 2 [3]
Pečkas Radiators.. ( 6584 )
acid|burn

151 ziņas

PM

Hmm, izskatās, ka būs arī jāaizbrauc pie šamā ciemā.

Atbildēt uz šo ziņu

CHR Pilsēta&Lauki LXi 3.8+gas 96
----
www.serveru-noma.lv

pele2

50 ziņas

PM

man arī tā pati problēma - biju zvanījis Austrim, bet tā arī vēl nesanāca aibraukt - Ogre tomēr...

iesākumā pamēgināju pie vienas ņemšanās kopā ar eļļas maiņu izskalot visu sistēmu un nomainīt antifrīzu - diemžēl, bet ja servisā jums saka, ka tas lūdz - neticiet - man nepalīdzēja un problēma ir tajā, ka Dzerim abas trubas ir augšā - kaut ko jau skalo, bet visi nelabumi tā pat paliek pečkai apakša - Austra paņēmiens liekās daudz efektīvāks, jo viņs vienojas klāt pašai pečkai, kā arī lasot forumu atsuksmes ir labas.

Ir plāns šovakar paniekoties pašam, bet ja nesanāks, tad janvārī noteikti došos pie Austra.

Par to kur to varētu darīt Rīga - itkā jau pie Gvido, bet man kaut kā attieksme tur neuzrunā - biju iebraucis apjautāties ko varam darīt lietas labā un cit tas varētu izmaksāt - rezultāts tāds - nu šodien mēs nevaram palīdzēt - piebrauc kaut kad pēc paris dienām....un saruna ar to beidzas - tā nu devos prom pilna neziņa par to kad un vai vispār man vajadzētu tur atgriezties...

Tiesa lielo radiatoru vasarā pie viņiem bez papīriem dabūju pa lēto un tajā pašā dienā ar visu garantiju, kad Atlass man piedāvāja to pasūtīt pēc 2 nedēļam pa 2x lielāku ciparu....

Varbūt Gvido darbinieki bija nosaluši un tāpēc īgni?!?

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 AWD 95

Paisums

170 ziņas

PM

kaads nevar iedot detaljas numuru pechkas radiatoram kantainajam voyageram?

Atbildēt uz šo ziņu

Auto remonts. Rīga. zemas cenas. 29654263
lukturu pulēšana.

CV 95. 3,3
PV 94. 2,5

Lapas: 1 2 [3]

Forums » Tehniski jautājumi » Pečkas Radiators..
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online