Audiosistēma » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Audiosistēma

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12
Audiosistēma ( 14595 )
uldii12345

316 ziņas

PM

RMatisons: "Viss oki.
Bet man liekas, ka apakša biki pa zemu
p.s. nu un kā skan?
"

Tā tikai bildē liekas, nekas nav aizsegts un ir līdz ar, ja man nebūtu līkas rokas, varētu to dekoratīvo rāmīti nelikt Kā jau teicu, skan labi.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

dodgec

132 ziņas

PM

Atrisināju beidzot problēmu ar orģinālo maģi(p56038931ab).
Atradu meistaru,kas uztaisīs aux ieeju,lai var pieslēgt mp3 atskaņotāju vai kādu citu atskaņojošu ierīci.
Pie reizes palūdzu,lai uztaisa analogo izeju,lai var pieslēgt subvūferi.
Un nevajadzēs pirkt,vai mainīt orģinālo maģi,un jāčakarējas ar pārejām,lai visi vadi sader,un skaņa nečakarējas..
Un galvenais,nebūs jāuztraucas par zagļiem,ja ieliktu kādu citu firmīgo maģi ar Din pāreju...

Atbildēt uz šo ziņu
uldii12345

316 ziņas

PM

dodgec: "Atrisināju beidzot problēmu ar orģinālo maģi(p56038931ab).
Atradu meistaru,kas uztaisīs aux ieeju,lai var pieslēgt mp3 atskaņotāju vai kādu citu atskaņojošu ierīci.
Pie reizes palūdzu,lai uztaisa analogo izeju,lai var pieslēgt subvūferi.
Un nevajadzēs pirkt,vai mainīt orģinālo maģi,un jāčakarējas ar pārejām,lai visi vadi sader,un skaņa nečakarējas..
Un galvenais,nebūs jāuztraucas par zagļiem,ja ieliktu kādu citu firmīgo maģi ar Din pāreju...
"

Amerikāņiem jau vēl ir problēma ar radio frekvencēm, no no līnijas izejas jau nav liela jēga, tik pat labi var paņemt no tumbām, lielākā jau jēga no subwoofera ir , ja ir maģis kuram ir zemfrekvences un augstfrekvences filtri un suba kontrole. Man piemēram vispār nebija nekāda čakara ar pāreju, čakars ir tikai tiem, kam ir oriģinālais pastūzis, bet nu katram savs, es katrā ziņā es ar savu 2 din esmu ļoti apmierināts.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

PeterisS

8 ziņas

PM

Sveiki varbūt kāds var palīdzēt!
Nomainīju amīšu magnetolu uz eiropas RB3 ar NAV, tagad skan ar čarkstoņu jo skaļāk griež jo vairāk čarkst, liekas ka magnetolai jaudas pa maz!
Auto chrysler T&C 2005 gada, 3.8, Touring
skandas 6x9=4gb
priekšā panelī pīkstuļi
Skaļruņi infinity bez pastiprinātāja (vismaz es viņu neatradu)

Paldies jau iepriekš!

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

PeterisS: "Sveiki varbūt kāds var palīdzēt!
Nomainīju amīšu magnetolu uz eiropas RB3 ar NAV, tagad skan ar čarkstoņu jo skaļāk griež jo vairāk čarkst, liekas ka magnetolai jaudas pa maz!
skandas 6x9=4gb
priekšā panelī pīkstuļi

Paldies jau iepriekš!

"

Vismaz pēc shēmas Advanced Audio system pastiprinātāju gala pakāpes atrodas
tieši pie katra skaļruņa .Ka ir patiesibā-nemāku teikt,jo man ir parastā audiosistēma.
Varbūt tās gala pakāpēm tev barošana(+12) nepienāk,ja kaut ko pārbūvēji..
Bet visār orģinālās akustikas labi skan tikai ar orģinālo dzelzi -jo tiem
pastiprinātājos,acimredzot,iestrādata frekvenču kompensācija shemā. Atceros,vēl kantainajam
ieliku Pioneer centru ar Mp3 lasitaju orģinālā kasetnieka vietā. Un biju pārsteigts ,ka skaņa,
kas dzērim bija teicam,kļuva par salīdzinošu miskasti, griez 5joslu tembrus kā gribi...Un
nebija tas ķiniešu "pionieris "

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Man 2001g GV. Infinity 4 elipsi katram virsu pastiprinātājs un 4 pIkstuļi. 2 prieksā, 2 aizmurējās stojkās.

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

PeterisS: "Sveiki varbūt kāds var palīdzēt!
skandas 6x9=4gb
priekšā panelī pīkstuļi

Paldies jau iepriekš!

"

Tavam gadam pastiprinātājs var atrasties virs labās puses aizmugures riteņa arkas.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

PeterisS

8 ziņas

PM

Zuris: "
Nav tur pastiprinātāja tikai aizmugurējās apsildes ventilatora kaste!
Sākuma komplektācijā bija parastie skaļruņi nevis infinity!

Tai RB3 magnetolai varbūt šie skaļruņi nemaz neder, jānomaina uz aftermarket parastajiem 3 joslu?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12

Forums » Tehniski jautājumi » Audiosistēma
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online