Audiosistēma » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Audiosistēma

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12
Audiosistēma ( 14594 )
RMatisons

559 ziņas

PM

PASSATizhi: "nebēdā, tur ir gatavās šausmas "

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

RMatisons

559 ziņas

PM

uldii12345: "

Visi, kas šo nopirka droši var prasīt naudu atpakaļ, jo lietotājs no ebay ir dzēsts. Ja tomēr gribat šo maģi tad jāņem no pārdevēja, kas ir manā iepriekšminētajā linkā, šobrīd, gan viņš netirgo, bet gan jau atkal būs, viņam daudz pozitīvu atsauksmju par šo maģi."

Viss tika uzrakstīt un nauda tika jau atgriezta. Naudu kontā saņēmu pēc 2 dienām ;-)
p.s. būs jāmēģina (jāriskē) sūtīt nākamais

Atbildēt uz šo ziņu

uldii12345

316 ziņas

PM

Viss jau būs tik šausmīgs, kā pats uztaisīsi, tā bilde tikai apmēram nojausmai, kā tas varētu izskatīties. Piereģistrējies tajā forumā un redzēsi bildes. Kaut gan tavam modelim var likt arī mierīgi 1 din, jo ekrāns neko svarīgu neaizsegs. Šobrīd vairs nav to 1 din maģu pa lēto, parasti apmēram pa 80 dollāriem var nopirkt izsolē no cita pārdevēja.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

uldii12345

316 ziņas

PM

Pasūtīju kopumā no pieciem pārdevējiem, visi izrādījās piečakarētāji, vienu arī pa 100eur, naudu protams atpakaļ dabūju, bet secinājums, ka haļavas nav un ebajā pirkt auto maģi nav jēgas. Var nopirkt Latvijā pa 230eur jaunu ķīniešu 2 din maģi ar visiem pribambasiem, to arī biju nodomājis, bet beigās tomēr nolēmu, ka navigācija man nav tik ļoti vajadzīga un nolēmu uzticēties pārbaudītām vērtībām, paņēmu mazlietotu, vizuāli kā jaunu pionieri AVH 8400BT( 2012. gada top modelis, bez navigācijas) pa 180eur un esmu ļoti apmierināts. Vēlāk ielikšu bildes kā izskatās autiņā. Skan daudz labāk kā oriģinālais maģis. Katrā ziņā nav liels čakars, nedaudz jāpagriež tikai plastmasi, ja kāds par to domā, noteikti iesaku saņemties un to izdarīt. Visas pārejas pirku Ganu ielā 3, kopā izmaksā 24eur.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

uldii12345

316 ziņas

PM

uldii12345: "Pasūtīju kopumā no pieciem pārdevējiem, visi izrādījās piečakarētāji, vienu arī pa 100eur, naudu protams atpakaļ dabūju, bet secinājums, ka haļavas nav un ebajā pirkt auto maģi nav jēgas. Var nopirkt Latvijā pa 230eur jaunu ķīniešu 2 din maģi ar visiem pribambasiem, to arī biju nodomājis, bet beigās tomēr nolēmu, ka navigācija man nav tik ļoti vajadzīga un nolēmu uzticēties pārbaudītām vērtībām, paņēmu mazlietotu, vizuāli kā jaunu pionieri AVH 8400BT( 2012. gada top modelis, bez navigācijas) pa 180eur un esmu ļoti apmierināts. Vēlāk ielikšu bildes kā izskatās autiņā. Skan daudz labāk kā oriģinālais maģis. Katrā ziņā nav liels čakars, nedaudz jāpagriež tikai plastmasi, ja kāds par to domā, noteikti iesaku saņemties un to izdarīt. Visas pārejas pirku Ganu ielā 3, kopā izmaksā 24eur.

"

Beidzot nofoķēju, kaut gan tāpat tikai tumsā
http://content31-foto.inbox.lv/albums/u/uldii12345/magisj/ma-is.sized.jpg?1418071732

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

RMatisons

559 ziņas

PM

Viss oki.
Bet man liekas, ka apakša biki pa zemu
p.s. nu un kā skan?

Atbildēt uz šo ziņu

Ottttto

132 ziņas

PM

uldii12345: "

Beidzot nofoķēju, kaut gan tāpat tikai tumsā
"

Smuks, liels ekrāns. Bet uz kā rēķina tā audio klavitāte ir labāka par orģinālu? Iebūvētais pastiprinātājs tiek apiets un stāv mierā?

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005 3.8 LPG FWD

uldii12345

316 ziņas

PM

Ottttto: "

Smuks, liels ekrāns. Bet uz kā rēķina tā audio klavitāte ir labāka par orģinālu? Iebūvētais pastiprinātājs tiek apiets un stāv mierā? "

Man nebija pastiprinātāja, skan daudz labāk kā oriģinālais, kā jau hi end pionieris, kad būs laiks pieslēgšu subu, lai nečakarētu oriģinālos skaļruņus.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12

Forums » Tehniski jautājumi » Audiosistēma
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online