Audiosistēma » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Audiosistēma

Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12
Audiosistēma ( 14601 )
edgarsm

207 ziņas

PM

Man ir alpine dvd ar aizturem,krosoveriem,optiskam izejam, kamera utt. 6 gadi atpakalj lietotu pirku pa 500ls, tagad vinjam ir 11 gadi, bijis 4 manas masinas, joprojam loti labi skan un viss strada. Tik tā, lielos

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

uldii12345

316 ziņas

PM

PASSATizhi: "

oem galva ar labu akustiku ir pat baudāma. katrā ziņā, salīdzinot ar to ķīnas mēslu, ir kā zeme kosmoss. "

Neizskatās, ka tu kaut vienu to ķinas mēslu būtu dzirdējis, tu taču visu lieto tikai mega kruto

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

uldii12345: "

Neizskatās, ka tu kaut vienu to ķinas mēslu būtu dzirdējis, tu taču visu lieto tikai mega kruto "

pietiek ar lietotāju aprakstiem... piem. 01--- gadam ķīnieši taisa ovālo galvu. un tā galva pat maksā normālu kāpostu.. krievu klubā iepirka tos vairumā, un tas pats vairums spļaudijās vēlāk. cilvēki protams ir dažādi, ļoti daudzi slavēdami klausās fm modulātorus, un viņu ausīm ar to pietiek, bet nevajag tajā pašā laikā stāstīt ka rezultāts ir tāds pats kā no normāla brand aparāta ar cilvēcīgu traktu, aizturēm un kvalitātīvu ekrānu un vel daudzām, kā izrādās, nekam nevajadzīgājām lietām. vnk vajag atzīt, ka prasības ir ārkārtīgi zemas.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

munds

477 ziņas

PM

Ezis2: " Nav jau runa tikai par naudu... es varu nopirkt vesi normala brenda magi bet man nav maja ar garazu kur auto drosiba pa naktim tapec vairs negriabs braukt uz srotu pec karteja stikla."
Te nu jāpiekrīt, arī man pirms neilga laika stikls krita varoņa nāvē, un aizstiepa mazu, vecu navigāciju, kuras vērtība bija nekāda, krietni mazāka par stikla vērtību. Un notika tas dienas vidū, pāris minūtes aizejot no auto. Tā kā neko tiešām vērtīgu redzamā vietā atstāt negribas...

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

uldii12345

316 ziņas

PM

Nedaudz pa citu tēmu. Gaidot maģi atnākam, sāku domāt par pieslēgšanu. Kāds ir mainījis maģi 2005-2007 gadam? Painteresējoties krievu forumos sapratu, ka te vairs pastiprinātājs nav katrā skaļrunī, bet kopējs un palaižas no data šinas, sanāk, ka bez oriģinālā maģa to vairs palaist nevar? Sanāk, ka jāliek cits pastūzis un jāpārvelk vadi vai varbūt ir kāds cits labāks risinājums?

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

uldii12345

316 ziņas

PM

pietiek ar lietotāju aprakstiem... piem. 01--- gadam ķīnieši taisa ovālo galvu. un tā galva pat maksā normālu kāpostu.. krievu klubā iepirka tos vairumā, un tas pats vairums spļaudijās vēlāk. cilvēki protams ir dažādi, ļoti daudzi slavēdami klausās fm modulātorus, un viņu ausīm ar to pietiek, bet nevajag tajā pašā laikā stāstīt ka rezultāts ir tāds pats kā no normāla brand aparāta ar cilvēcīgu traktu, aizturēm un kvalitātīvu ekrānu un vel daudzām, kā izrādās, nekam nevajadzīgājām lietām. vnk vajag atzīt, ka prasības ir ārkārtīgi zemas."

Tur pat ļoti daudzi saka, ka skaņa ir ok, ta kā tas nav rādītājs, parasti pēc kāda laika ir problēmas ar GPS un citas figņas.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

uldii12345

316 ziņas

PM

uldii12345: "Nedaudz pa citu tēmu. Gaidot maģi atnākam, sāku domāt par pieslēgšanu. Kāds ir mainījis maģi 2005-2007 gadam? Painteresējoties krievu forumos sapratu, ka te vairs pastiprinātājs nav katrā skaļrunī, bet kopējs un palaižas no data šinas, sanāk, ka bez oriģinālā maģa to vairs palaist nevar? Sanāk, ka jāliek cits pastūzis un jāpārvelk vadi vai varbūt ir kāds cits labāks risinājums?"

Šodien paskrūvēju ārā aizmugurējo skaļruni un secināju ka man nav pastūzis, vadi pa taisno no maģa iet uz skaļruņiem, labi kā tā vismaz atkrīt čakars ar pieslēgšanu

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Ezis2

1676 ziņas

PM

oem galva ar labu akustiku ir pat baudāma. katrā ziņā, salīdzinot ar to ķīnas mēslu, ir kā zeme kosmoss. "

Tur jau taa lieta ka taa OEM galva nav slikta , pati skana no vians naak laba bet skanas regulesanas iespejas protams ir jau vesture... transmisteri man vispar izraisa smiinu bet tada rasklada ka man sobrid ir pielodeti vadi pei AM frekrences plates, es peisledzu kautvai MP3 plejeri ar musdienigam iespejam regulet skanu un ir pat stipri okei , pats biju parsteigts ka skana tik laba un nav nekada fona jo krievu forumaa smalki izpetiju kur japeilodejas un kuras mikrenes kajinas japargreiz lai nenaktu fons no am vilneim un manam vajadzibam pietiek.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12

Forums » Tehniski jautājumi » Audiosistēma
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online