Audiosistēma » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Audiosistēma

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12
Audiosistēma ( 14597 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "

tātad, iPhone un Just spacer ir viens un tas pats.. visi tie ļaudis kas pērk brand preces ir lohi kas neko nejēdz abibas un panawwonic ir īstu vīru cienīga izvēle, tā turēt "

Nu es taa neteicu katrs lai leik ko grib man sobrid vispar stav origin magis kuram pieodets vads klat AUX ieeja sledz klat ko gribi un manam vajadzibam pietiek. Bija din 1 magis bet izbaza stiklu un izstirija un man apetiti nosita

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

dodgec

132 ziņas

PM

Starpcitu,vai sarežģīti to aux vadu sataisīt orģinālajam maģim?Vot būtu bides, kur soli pa solim parādīts,varētu ar iestrādāt:)

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

dodgec: "Starpcitu,vai sarežģīti to aux vadu sataisīt orģinālajam maģim?Vot būtu bides, kur soli pa solim parādīts,varētu ar iestrādāt:)"
te pat ari bija kautkur bildes ;) es pats saskatijos un izardiju magi un pielodeju jamekle taa tema viens biaj smalki aprakstijis un sabildejis.

Atbildēt uz šo ziņu

RMatisons

559 ziņas

PM

un ten saksies tā problēma par ko visu laiku Jums rakstu kāpēc taisīt entās tēmas un ar nesaprotamiesm vai nejedzīgiem nosaukumiem.
Būs grūti atrast to tēmu ja nosaukums vēl nejēdzīgs.
Ja būtu dažas tad varetu saprast un atrast.
BET VĒLU VEIKSMI LIELAJOS MEKLĒJUMOS

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

uldii12345

316 ziņas

PM

PASSATizhi: "

tātad, iPhone un Just spacer ir viens un tas pats.. visi tie ļaudis kas pērk brand preces ir lohi kas neko nejēdz abibas un panawwonic ir īstu vīru cienīga izvēle, tā turēt "

Tik pat atšķirīgi kā voyageris un gazele Sen nevienam nav noslēpums, ka pērkot brendu preces lielākoties maksā par vārdu. Kāpēc tad pats nepērc voyagerim granātas TC, bet pasūti no ebaja? Vispār jau katram savs, kas grib lai pērk brendu preces. Vismaz pagaidām tikai ķīnieši vien taisa android car PC. Šobrīd man nav 300eur ko tērēt maģim, bet 20eur ir, tāpēc arī gribu pamēģināt, būs sūds un nosprāgs pēc mēneša, tad arī vairāk nepirkšu tādu.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

RMatisons

559 ziņas

PM

Dzīvojam draudzīgi.
Katram savs.
Cits var atļauties, bet cits nevar.
Visi nevar būt vienādi.
Esam draudzīgi.
Paldies

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

Ezis2

1676 ziņas

PM

RMatisons: "Dzīvojam draudzīgi.
Katram savs.
Cits var atļauties, bet cits nevar.
Visi nevar būt vienādi.
Esam draudzīgi.
Paldies
"
Nav jau runa tikai par naudu... es varu nopirkt vesi normala brenda magi bet man nav maja ar garazu kur auto drosiba pa naktim tapec vairs negriabs braukt uz srotu pec karteja stikla.

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ezis2: " Nu es taa neteicu katrs lai leik ko grib man sobrid vispar stav origin magis kuram pieodets vads klat AUX ieeja sledz klat ko gribi un manam vajadzibam pietiek. Bija din 1 magis bet izbaza stiklu un izstirija un man apetiti nosita "

oem galva ar labu akustiku ir pat baudāma. katrā ziņā, salīdzinot ar to ķīnas mēslu, ir kā zeme kosmoss.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12

Forums » Tehniski jautājumi » Audiosistēma
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online