Audiosistēma » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Audiosistēma

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12
Audiosistēma ( 14593 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

Var jau no irst visus tos Kunas brinumus bet reali visiem tiem pioonioeriem, sony utt.. pashizmakas tapat ir 5 -10 $ vis parejais ir ateicigu cilveku varka ,tas tapat ka Adidas botas pie mums maksa 70 eiro bet vinam Kina pasizmaksa ir 2 $ .

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

uldii12345

316 ziņas

PM

RMatisons: "
Tas ir vnk risks
"

Ta kaut lai viņš pāris mēnešus noiet, cik paskatījos apskatus, arī pa 500 USD pirkti aparāti čakarējas, pa to naudu es varu tādus 15 nopirkt, vismaz būs iemesls sagatavot vietu 2 din maģim.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Ezis2

1676 ziņas

PM

uldii12345: "

Ta kaut lai viņš pāris mēnešus noiet, cik paskatījos apskatus, arī pa 500 USD pirkti aparāti čakarējas, pa to naudu es varu tādus 15 nopirkt, vismaz būs iemesls sagatavot vietu 2 din maģim."

Nu cik man par to visu Kinas pasakumu stasta zinosi cilveki kas tur maisas tad tur ir taa ka ir no neimi kas strada un vis ir labi bet ir gana daudz" pagrabu " kas pat no neimus pamanas viltot ar visam izrietosajam sekam.

Atbildēt uz šo ziņu

uldii12345

316 ziņas

PM

Ezis2: " Nu cik man par to visu Kinas pasakumu stasta zinosi cilveki kas tur maisas tad tur ir taa ka ir no neimi kas strada un vis ir labi bet ir gana daudz" pagrabu " kas pat no neimus pamanas viltot ar visam izrietosajam sekam."

Vienīgais, ka tie no kā es nopirku diez gan lielā daudzumā viņus notirgo, šaubos, ka home made variantā var tik daudz uztaisīt, tāpat jātaisa rūpnieciski. Man liekas, ka viņi vienkārši ir pa kapeikām vairumā nopirkti, jo ir veci modeļi vai nav iepakojuma, bet kad atnāks, tad jau redzēs.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

eu, čaļi, iesaku jums nopārdot tos savus voyjus, un iepirkt centralizēti GAZeles. jo pašizmaksa noteiti ir līdzīga, tad kāpēc pārmaksāt????

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "eu, čaļi, iesaku jums nopārdot tos savus voyjus, un iepirkt centralizēti GAZeles. jo pašizmaksa noteiti ir līdzīga, tad kāpēc pārmaksāt???? "
noperc pedejas desmitkades razojuma Mersi , Audi vai vel dazu labu un pabrauka ar siem kadu bridi un tad sapratisi kas ir parmaksat ;)

Atbildēt uz šo ziņu

uldii12345

316 ziņas

PM

PASSATizhi: "eu, čaļi, iesaku jums nopārdot tos savus voyjus, un iepirkt centralizēti GAZeles. jo pašizmaksa noteiti ir līdzīga, tad kāpēc pārmaksāt???? "

Gazeles un voyagerus neražo Ķīnā, bet gandrīz visu elektroniku gan.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

uldii12345: "

Gazeles un voyagerus neražo Ķīnā, bet gandrīz visu elektroniku gan."

tātad, iPhone un Just spacer ir viens un tas pats.. visi tie ļaudis kas pērk brand preces ir lohi kas neko nejēdz abibas un panawwonic ir īstu vīru cienīga izvēle, tā turēt

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12

Forums » Tehniski jautājumi » Audiosistēma
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online