Audiosistēma » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Audiosistēma

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Audiosistēma ( 14591 )
stenis

19 ziņas

PM

Vai ir iespējams nomainīt to jocīgo amīšu audio (tikai nepāra cipari) uz kaut ko normālu. Vai var nomainīt paneli, jo oriģinālajam audio ir neatbilstoša parastajam audio parametriem. Paldies. :? [/b]

Atbildēt uz šo ziņu
Rashns

187 ziņas

PM

man ar tas besi ka lielakaa dalja ir krievu radio un vienigais ir europen hit radio,negribas mainiit magi

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country Limited 1999 AWD 3,8+Spricgāze

Kvatra

746 ziņas

PM

Var mieriigi, ir speciaala plastmasas paareja uz eiropas mazo magji, savam taadu ieliku, tik vot neatceros adresi tam veikalam, tas bij kaut kur skonto halles rajonaa!

Atbildēt uz šo ziņu
TDI

215 ziņas

PM

Kvatra"]Var: "

vaj tik nebij Ganu iela 3 ?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

Kvatra

746 ziņas

PM

TDI"][quote: "Var mieriigi, ir speciaala plastmasas paareja uz eiropas mazo magji, savam taadu ieliku, tik vot neatceros adresi tam veikalam, tas bij kaut kur skonto halles rajonaa!"

vaj tik nebij Ganu iela 3 ?"

Jaa

Atbildēt uz šo ziņu
BRALIS

55 ziņas

PM

Man vel joprojam ir VOLGA gaz21, kurai veco lampinieka radio zinošs cilveks par 20 Ls partaisija uz FM skalu ta ka varu klausities i latvijas radio 2, SWH rok un utt. Kantoris atrodas tur kur kadreiz jugla bija sarkanais kvadrats un jaunlaulato veikals "Pavasaris". Uz juglas pusi ejot ir kantoris , kur "SNAIGE"ledusskapjus tirgo un veic audio un citas tehnikas remontus. Večuks sirmu galvu sedeja (viņš nav katru dienu) un izpalidzeja šaja jautajuma, ta ka varat meginat tur. Tas radio tika partaisits kadus divus gadus atpakaļ, bet strada vel tagad, kad vasaras sezona pa kāzām braukāju.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Durango 2000 (kādreiz bija lielais ceļotājs kopš 1995 gada)

Loms

219 ziņas

PM

BRALIS"]Man: "
ko darīsi ar viņu?

Atbildēt uz šo ziņu
BRALIS

55 ziņas

PM

Volga stāv garāžā un gaida vasaru, kad atkal pa kāzām braukāšu. Miskastē jau nemetīšu, jo pārāk labi izskatās.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Durango 2000 (kādreiz bija lielais ceļotājs kopš 1995 gada)

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Forums » Tehniski jautājumi » Audiosistēma
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online