22l gaazes uz 100 km?? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 22l gaazes uz 100 km??

Lapas: [1] 2 3
22l gaazes uz 100 km?? ( 5614 )
Agnis

25 ziņas

PM

3.8 AWD grand voyageram tas normaali? njemot veeraa ka braukt sanaak gandriiz tikai shosejas rezhiimaa un ne aatraak kaa 90km/h

Atbildēt uz šo ziņu

3,8 AWD 1997

ID

847 ziņas

PM

Man 3.0 FWD Rīga- Jēkabpils sanāk kādi 7Ls, cik tas litros ir nav ne jausmas.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

pa pilseetu buuutu ok, bet arpus taas tas nav normali. vai nu jameklee tehniskais celonis, vai kljuda aprekjinos

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Agnis

25 ziņas

PM

nuuu un plusaa tam visam briivgaitaa apgriezieni ap 500 un zemaak nokriit

Atbildēt uz šo ziņu

3,8 AWD 1997

GASHA

165 ziņas

PM

manam 52 l
pilseta 220 km 23l
soseja300 km 17l
ari liekas ka daudz

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GRAND CARAVAN 1997
3.8 benzins- gaze Chrysler T&C limited 2000

kreisais-LIMITED

11 ziņas

PM

22l šoseja ----> par daudz! Man šoseja 15l - 100km/h, pilsēta 25l, liela starpība, lēnām ar to cīnos. Biju uz diagnostiku, uzrādija broblēmas zondes darbībās, nomainiju, bez rezultātiem. Devos pie gāzes spečukiem, uz diagnostiku - rāda ideāli. Gāzenieki liek mainīt filtru, sveces, svečvadus. Filtru, sveces (NGK - platīna), nomainiju, atkal bez rezultātiem. Braucu sūtīt jaunus svečvadus un atklāju ka tie man sit cauri uz indukcijas spoles korpusa vāka skrūvēm, servisā teica, ka šīm mašīnām tā mēdzot būt broblēma, jāmaina arī induķene. Uzsūtiju gan, gan un ceru ka būs līdzēts. Varbūt kāds zin, kam vēl vajadzētu pievērst uzmanību.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler, T&C, 2003.g., 3.8 benz./gāze AWD LIMITED

karlinieks

83 ziņas

PM

Gāzes tankam var pievērst uzmanību, iesaku lukoil, cik zināms vienīgie ved no Krievijas, pārējie tirgo lietuvas gāzi ar ļoti mainīgu kvalitāti, ar visām notā izrietošām sekām.

Atbildēt uz šo ziņu

CGV 98g 3.8 AWD LPGi

spole

9 ziņas

PM

Man savulaik savus 2 litrus patēriņa izdevās nomest pārslēdzot salona ventilatoru no vējstikla uz salona režīmu - es sākumā nemaz nezināju, ka vējstikla pozīcijā tiek nemitīgi darbināts arī kondiķis un visu laiku braukāju ar ieslēgtu vējstikla ventilāciju.
Ārpus pilsētas vienmēr braucu ar ieslēgtu kruīzu (ērti un arī gāzi ekonomiskāk izmanto). Vidējais patēriņš pilsēta 40% / lauki 60% ir ap 17l (tas pie tā ka kāja man diezgan pasmaga). Tīri ārpus pilsētas varētu būt ap 13l (braucu +15 km pie atļautā)
Gāzi leju pārsvarā tikai LUKOILā. Un reizi gadā aizbraucu pie Heinriha uz gāzes iekārtas apkopi.

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 00 3,8 AWD

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » 22l gaazes uz 100 km??
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online