Slikti lec aukst/karsts » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Slikti lec aukst/karsts

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6
Slikti lec aukst/karsts ( 13135 )
zimbrs

137 ziņas

PM

man ar leni grieza. notiri masas vadu (pie motora) un starterim kontaktus - man palidzeja tagad greizh labi, bet nevaru pielaist

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 1995, 2,5TD

Chrysler Voyager 1993, 2.5 Benz

zimbrs

137 ziņas

PM

Tatad jaunumi - ieliku degvielas kannu motoraa - sneslapst. laikam tiesham tur tas siets aizdirsies, vai trubas aizaugushas, vai arii suknis nespeej tik talu uzsuukt... sodien celshu nost baku un tad zinjoshu par izmainjaam.

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Nav modificēta degvielas sistēma, kaut pacelts augstāk, pagarināts vai uzlikts papildus filtrs?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

zimbrs

137 ziņas

PM

itkaa viss orgjinali... no bakas iet trubas metaala lidz filtram (japanparts) kas atrodas pie sparna ar visu apsildi un tad drusku savadak ir tas ka ieliku caurspidigu filtrinju starp filtru un sukni... tagad kad atdzisa dzinejas (auksts) - lec ideali no puss apgrieziena un nedumo un neslapst kaa arii peec visa spriezot neattek degviela. kad visu sataisishu buus no priekiem japiedzeras

p.s kur par daudzmas sakarigam cenaam var nomainiit degvielas kapara metaala trubinjas, jo pasham bail cakareties jo nav arii visi tie valcejamie...

p.s.s kaa vislabak tirit baku? izslaucit vienkarshi, jeb vajag ar udeni kkaa skalot?

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Es katram gadījumam pārbaudītu, kā strādā bez tā neoriģinālā, caurspīdīgā papildus filtriņa.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

sondrio

26 ziņas

PM

cav ZIMBRS
Liekas ka tas trubeles pardodas jebkura autobodee,varbuut taga jau depo vai citos ar visaam fichaam [kautkur dzirdeeju,ka nav problem pasham sadariit visu].Man ar no DD pueles bij ok.Biju jaugan baakaa sietinjus izpuutis_taapat iisti nesuuca.Varbuut tieshaam fiicha trubaas no baakas?

Atbildēt uz šo ziņu

chrysler grand voyager 98TD

zimbrs

137 ziņas

PM

nestrādāja pirms es vinju ieliku. es vinju ieliku, lai redzu kas ar degvielu notiek.

Atbildēt uz šo ziņu

HB

174 ziņas

PM

Zimbrs!
Manējam pirmajā ziemā pēc iegādes bija tās pašas problēmas kas Tavam.
Nu priekš kam Tev tās metāla trubas jāmaina? Diez vai tur vaina, izpūt un miers. Vot ko iesaku gan izdarīt, nomaini visas gumijas caurules, gan pie bākas, gan pie sūkņa un filtra. Oriģinālās tur nāk ar "fiksajiem" galiem, tādu plastmasas gredzenu paspiežot var viegli noņemt/uzlikt, ar laiku var palikt vaļīgas un gaisu sūkt garām. To vietā liec parastas gumijas degvielai paredzētas caurules (nezinu par autoveikaliem, bet traktortehnikas rez. d. veikalos jābūt) ar parastiem metāla savilcējiem un miers uz ilgu laiku. Bāku arī nācās ņemt nost un tīrīt sietiņus, tāda kā želejveidīga masa bij uzkrājusies. Vienkārši izlej visu un paskalo drusku ar soļarku. Bāku noņemt nav daudz grūtāk kā divus pirkstus ap... , ja vien tā ir gandrīz tukša un auto ir uz pacēlāja. Ielejamā truba, kas nāk no lūkas spārnā, lai paliek kur ir, nekas nav jāskrūvē, noņem divas lentas, kas tur bāku, nedaudz palaiž to uz leju, lai var atvienot trubas un vadu augšpusē, tad vienkārši mauc uz sāniem no iepildes trubas nost. Degviela bāku sasverot satecēs labajā pusē un pa iepildes caurumu ārā nelīs.
Lai veicas!

Atbildēt uz šo ziņu

-= CGV '95 2,5TD =-

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » Slikti lec aukst/karsts
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online