Slikti lec aukst/karsts » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Slikti lec aukst/karsts

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6
Slikti lec aukst/karsts ( 13134 )
Aivareens

15 ziņas

PM

Sveiki kungi! Man tāda broblēma! Pēdējās 2 dienas, kad ārējā gaisa temperatūra zem -10 mašīna nelec pat ar vilkšanu. Velc cik gribi, pat neuzsit. Vajag tikai pastāvēt siltumā kādu pusstundu, tā pielec no pusapgrieziena. Dienā kad pastāv un atdziest, tad lec labi, bet pēc nakts, no rīta nekādas dzīvības pazīmes. Sveces pārbaudīju, visas veselas. Nevar būt ka degviela atsilst pa pusstundu siltumā. Vai kādam ir bijuši līdzīgi gadījumi? Kapēc tad pa dienu labi lec, kautgan mašīna ir auksta?

Atbildēt uz šo ziņu
Aivareens

15 ziņas

PM

Ak jā. Man 2.5 TDI 1996 gada (apaļais ķēdinieks)

Atbildēt uz šo ziņu
zimbrs

137 ziņas

PM

Tātad... Beidzot kautkā piedarbināju un pat uzsildīju motoru silts lec daudzmaz labi. auksts labi, bet kadas 3 sek darbojas un noslapst un dodot gāzi ar slāpst. siltam, kad strauji uzdod gāzi un atlaiž - noslāpst. wtf? ceru ka tas nav sūknis?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 1995, 2,5TD

Chrysler Voyager 1993, 2.5 Benz

sondrio

26 ziņas

PM

Kad jau no rita bijis pielaists,tad viss o.k.

Atbildēt uz šo ziņu

chrysler grand voyager 98TD

sondrio

26 ziņas

PM

Labdien.Man ar lidziga problema ar 2,5td 95g.Pie -8 nesuuc degvielu.Vakar -2,ari tas pats.Pasildiju sukni ar istabas ventilatoru aizgaja kaa nekas nebutu bijis.Pietam savienoju pa taisno no bakas bez filtra.Soriit -5.Pieleca biski pazagejot,bet tikai ar maziem apgriezieniem ruka,kamer uzsilst.Ja dod gazi,tad pietrukt degviela un slapst.Domaju kautkas ar sukni vai ar kadu datciku,citur itka iziets cauri

Atbildēt uz šo ziņu

sondrio

26 ziņas

PM

to zimbrs.
Viniem degvielas bakaa ieksha naak sietinji,varbut tie ir ciet.Manam ta bija,silts negribeja normali rukaat_pietruka degviela.

Atbildēt uz šo ziņu

zimbrs

137 ziņas

PM

skjiet ka driz jau bushu visu mashinu izjaucis un salicis nojauna un tapat nebushu atradis vainu ja sitinsh vareetu buut vainigs es varetu uzsukt normali degvielu ar muti?

p.skur sitiem verkjiem atrodas temperaturas devejs?
p.s.s kur sitiem verkjiem atrodas tukshgaitas apgriezienu skaititajs jeb kaa tur vinju?

p.s.s.s sitiem nak tadi gaisa meritaji un kur vinjsh atrodas?

ieprieksh pateicos jaacer ka pateicoties Jums tikshu kkad galaa ar savam dzera problemam

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 1995, 2,5TD

Chrysler Voyager 1993, 2.5 Benz

sondrio

26 ziņas

PM

parakajies pa sho http://homepage.ntlworld.com/william.wh ... epairs.htm http://homepage.ntlworld.com/william.wh ... elsyst.jpg .shitiem 2,5td motors tads pats.Vel ir Ford scorpio2,5td_Jeep cherokee2,5td_Opel frontera2,5td_Rover 825 2,5td.Es mekleju pec motora koda [vm318-924hr/hs-425ch/cl/sl-07b].Patreiz neko interesantu neatradu.Man ar problema kad leni griez starteris,lasiju ka ar ta bija.Ko izdariji,tagad labaak?

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » Slikti lec aukst/karsts
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online