Forums » Tehniski jautājumi » Slikti lec aukst/karsts
| Slikti lec aukst/karsts ( 13133 ) | |
|
zimbrs
|
2010-11-27 11:11:44 Sveiki. Man ir tada problema - chrysler voyager 2,5 TD 1995g p.s kad motorsir uzsilis - vairs neslaapst. bet lidzko noslapeju un megjinu atkal pieskilt - ar grutibam pielec un atkal slapst tagad jau (silts) ceru ka no mana savarstijuma kko var saprast Chrysler Voyager 1995, 2,5TD
|
|
Fans
|
2010-11-27 18:11:03 Smidzinātājus esi baudījis varbūt nemaz nesmidzina ,bet tek ar tecēšanu. |
|
zimbrs
|
2010-11-27 22:11:34 "dizelcentra r" man vinjus nomainija... Kvelsveces mainiju kkad pagaishgad laikam ieliku letaas par 7Ls gab. skjiet ka vinjam varetu buut vaina, tikai nemaku to isti ta parbaudit... tie kas itkaa saprotot no masinam kko pielika vadinju un teica, ka ja dzirksteljojot, tad stradajot... vaitad tas ir vienigais raditajs un taa to parbauda? Jo es neko nesaprotot domaju, ka vinsh skjiljot aplej tos klvediegus un vinji nodziest, jo nav istaa temperatura sasniegta karsejot tapec ar nak tadi smirdigi pec dizelja dziva smakojoshi dumi no izputeja un uzdodot gazi - noslapst Chrysler Voyager 1995, 2,5TD
|
|
IlmarsG!
|
2010-11-28 11:11:05 Ziemā dīzeļdegvielas smaka no izpūtēja pirmajā minūtē ir normāli. Tas pat manējam, kurš pielec zibenīgi bez liekas "kruķīšanas". Aukstos cilindros degviela sadeg sliktāk kā karstos. Tās lētās kvēlsveces varbūt to ražotājs nav paredzējis Voyager? CV 1998 2,5TD LE |
|
munds
|
2010-11-28 12:11:21 Es gan sāktu ar degvielas filtra maiņu, iespējams, tur uzkrājies kondensāts, un pie pirmajiem mīnusiem sasalis, un nelaiž degvielu vairs cauri.Tas nekas, ka motors uzsilst, tas filtrs ir tik stulbā un aukstā vietā, ka nemūžam no motora siltuma neatkūst, viņam itkā ir elektriskā apsilde, un ja tā nedarbojas, tad nekā. Savējo, kad nopirku, iepriekšējais saimnieks bija uzlicis citu degvielas filtru, tuvāk motoram, katru gadu pirms ziemas nomainu, un problēmu nekādu, tā vēl nam bijis, kad nevarētu iedarbināt no pirmajiem apgriezieniem.Protams, savu lomu spēlē arī želejnieks akumulators. Vispār jau dīzelim ir 3 nosacījumi ziemai- labs aķis, ejošas kvēlsveces un laba ziemas degviela+ nekādas sūces degvielas vados. CV95-2,5td |
|
zimbrs
|
2010-11-28 13:11:12 IlgmarsG - godigi sakot es par vinjaam neko nezinu daudz biju uz "Gross" aizbraucis un vinji man vienkarshi iedeva sitaas kuras man ir jau kadu laicinju un teica, ka sitaas nakot voyagerim.... kaa lai es zinu kadas man der? munds - Hmm degvielas filtru es nomainiiju rudenii un pec taa mainjas ar neleca kaa vajag.vienigi nav ipashi parliecibas,ka ta degvielas apsilde stradaa, bet tad vinja nebija ipashi laikam nepiecieshama jo bija plusos... p.s tas es ceru nekas, ka man staav glow plug relay no kkada 1996 gada modelja (pirku TC motors) vinji teica ka jader pec elektribas visam tam lietam vienigi varbuut japievilee korpuss Chrysler Voyager 1995, 2,5TD
|
|
munds
|
2010-11-28 20:11:16 Tad no rīta, pirms iedarbini, pārliec resnu vadu no akumulatora + klemmes uz kvēlsvecēm, paturi kādas 10 sekundes, un tad mēģini iedarbināt, ja lec labi, met to releju laukā, un liec citu, jo gadās, ka relejam kontakti iekšā apdeg, un uz svecēm nepadod 12 voltus, bet tikai kādus 8 , piemēram. Bet, ja arī silts negrib lekt, tad gan jau sveces nebūs pie vainas. CV95-2,5td |
|
zimbrs
|
2010-11-29 12:11:38 hmmm ir kada iespeja ar testeri to releju un kvelsveces parbaudit? sen bija doma iemacities ar vinju stradat Chrysler Voyager 1995, 2,5TD
|
| Lapas: [1] 2 3 4 5 6 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Slikti lec aukst/karsts