Centrālā atslēga. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Centrālā atslēga.

Lapas: 1 [2] 3
Centrālā atslēga. ( 5628 )
janni

716 ziņas

PM

netulkoju, bet rakstīju pēc atmiņas.. nezkāpēc man likās ka bija jāspiež poga uz pults.. :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

---

antons21

103 ziņas

PM

Uz pults bija sēdekļu atmiņai.

Atbildēt uz šo ziņu

G.
TC 2000 g., 3,8 l

kreisais-LIMITED

11 ziņas

PM

Sēdekļu atmiņa taču fiksējās durvīs ----->1s2

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler, T&C, 2003.g., 3.8 benz./gāze AWD LIMITED

antons21

103 ziņas

PM

Manā manuālī bija rakstīts arī par pulti, cik atceros. Atslēdzot ar pulti sēdekļi uzreiz noregulējas, ja bija citā stāvoklī.

Atbildēt uz šo ziņu

G.
TC 2000 g., 3,8 l

AndrisZ

381 ziņas

PM

Neesmu peetijis manuaali, bet esmu redzeejis taadu shtelli, ka uz katras atsleegas atveershanas pogas, Chrysler, Dodge un Jeep, ir iespeejams ieprogrammet savu atminju. Liidz shim nezinaaju kaa tas paveicams

Veel esmu redzeejis T&C 2005g., kuram ilgaak pieturot atveershanas pogu, iedarbojas dzineejs. Ipashnieks pats bija izbriinijies un sabijies

Bet durvju automaatiska blokjeeshanaas, nemaz nav tik laba lieta! Avaarijas gadijumaa, tas var trauceet aatru piekljuvi un paliidziibas sniegshanu.
Shkjiet, ka kaadaas no vecajaam EU valstiim ir aizliegta, vai tika runaats, par shiis opcijas aizliegshanu.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

acid|burn

151 ziņas

PM

Man atkal šitas pasākums gļuko. Kad sastrēgumos sēž vai arī dažreiz vnk braucot klikt/klakt/klakt, durvis vaļā ciet, ciet, ciet, vaļā, vaļā.. nu, tā vislaik slēgājas.

Atbildēt uz šo ziņu

CHR Pilsēta&Lauki LXi 3.8+gas 96
----
www.serveru-noma.lv

antons21

103 ziņas

PM

Varbūt kādām durvīm ir bezkontakts.

Atbildēt uz šo ziņu

G.
TC 2000 g., 3,8 l

pingvīns

39 ziņas

PM

acid|burn: "Man atkal šitas pasākums gļuko. Kad sastrēgumos sēž vai arī dažreiz vnk braucot klikt/klakt/klakt, durvis vaļā ciet, ciet, ciet, vaļā, vaļā.. nu, tā vislaik slēgājas."

man šodien parādījās kautkas līdzīgs. šofera durvīm likās aizdomīgs slēdzis, tagad viņu noņēmu ceru ka būs tā vaina. kā beidzās tavā gadījumā, vai izārstēji, kas bija nobeidzies, varbūt vēl kādam ir bijis tāpat? šodien vairs nav plānots braukt, rīt redzēs vai manas aizdomas uz to slēdzi apstiprināsies.

Atbildēt uz šo ziņu

voyager 3,3 98g.b/g ; grand voyager 2006 g. 3,3 b/g

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Centrālā atslēga.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online