Radio kods » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Radio kods

Lapas: 1 [2]
Radio kods ( 4965 )
vksys

359 ziņas

PM

Kas meklē - tas atrod - veca Bībeles patiesība !

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

ripis

1 ziņas

PM

Sveicinati, ka lai magjim es ievadu skaitli 8? Atradu netaa, ka vajag uzspiest fm pogu un tad tie skaitlji mainaas no 1-5 uz 6-0, bet nekas nenotiek!

Atbildēt uz šo ziņu
Johnnie

30 ziņas

PM

Ja man kāds prasītu 30ls tad es nopirktu parasto mašinas maģi lietotu - labi labais par tādu naudu! Man pašam nesen bija problēma ar koda meklēšanu un tad uzgāju valmierā kantori kur atstāju maģi, tur tā ir standarta procedūra, stundas laikā man iedeva kodu, čalis izlodēja kkādu shēmu, nolasīja tajā esošo inf. un ielodēja atpakaļ - tas viss 5ls. Ja kādam interesē tad varu pateikt kur! mans tel 28374373

Atbildēt uz šo ziņu

Crysler grand voyager 1999 3,8 awd benzīns/gāze

Priedītis

10 ziņas

PM

Opis: "Atradu vienā krievu forumā diskusiju par šo tēmu:

http://forum.chrysler-dodge.ru/index.php?showtopic=35706&pid=1138720&st=1120&#entry1138720

Vislielākās problēmas sagādāja pierģistrēšanās, jo LV meilus šis forums īsti laikam neatzīst un nācās uztaisīt meilu uz Krievijas servera. Tad viss aizgāja kā pa diedziņu. 8)

Tur users Serg tos kodus dod apmaiņā pret sērijas numuru un citiem numuriem, kas ir virsū raksīti uz maģa + mašīnas VIN. Uzrakstot to visu dienas laikā saņēmu atbildi ar derīgu kodu!

P.S. Prasīju arī vienā amerikāņu forumā, kur man teica, ka ASV maģiem tādu kodu neesot, palīdzēt nevarot un lai vēršoties pie vietēja dīlera. "

Šis darbojas. Man atbildēja 10min laikā. Pat pusnaktī.

Atbildēt uz šo ziņu
Priedītis

10 ziņas

PM

Priedītis: "
Šis darbojas. Man atbildēja 10min laikā. Pat pusnaktī.
"

Un pēc pāris dienām atradu kodu pielīmētu pie saulsardziņa!

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Manā gadijumā kods bija uzrakstīts uz magnetolas augšas ar pilspalvu!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Radio kods
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online