Stures reika » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Stures reika

Lapas: [1] 2
Stures reika ( 4300 )
Dmitrij

36 ziņas

PM

Labdien! Есть проблема. У меня Voyager 2.4 1997. Начала стучать и немного подтекать рулевая рейка. Что делать? Ремонтировать свою или искать бу? И где сейчас качественно можно отремонтировать рейку? На форуме нашёл старые ссылки, может есть свежая инфа? Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
AndrisZ

381 ziņas

PM

Tas, protams, atkariigs no iespeejaam, bet visos gadiijumos buus papildus pasaakumi (izdevumi) - shkjidrums, savirze, montaazha....
Liidz ar to:
1) b/u - liela loterija, kura var daargi izmaksaat!
2) restaureejot garantija 1gads., ja izveeleesies sho, obligaati njem cheku! Man sanaaca remonteet divreiz un ar rezultatu neesmu pilniibaa apmieriaats.
3) Vari paintereseeties pie Lietuvas darbonjiem +37060101005 begin_of_the_skype_highlighting              +37060101005      end_of_the_skype_highlighting (jaunas mopar un citas daljas) kurjers uz LV +/- 10Ls. Garantijas nebuus, bet toties jauns!
4) Arii TC motors cena nav tik liela (ar atlaidi), kaa vareetu likties. Pie tam reika 2005gada modelimm ir komplektaa ar mopar aboliem un pirkstiem.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

wizard

654 ziņas

PM

Можете подьехать по Бривибас к дворцу культуры завода ВЭФ и свернуть в сторону улицы Стартью. Метров через 100, после автосалона, с правой стороны будет невзрачное здание. С левой стороны здания есть гаражные ворота. Заходим и спрашиваем Игоря. Это мастер. Договариваемся.
Делали на разные марки машин. Косячек был только на одной рейке из восьми. Тут-же переделали. При необходимости могут снять и установить. Цены - очень даже демократичные (по сравнению со стоимостью новой рейки или заводского востановления) К сожалению не помню названия фирмы. Если очень надо, то после празников смогу уточнить, вплоть до номера мобильного телефона.
Удачи!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Dmitrij

36 ziņas

PM

Спасибо, буду рад любой информации! Пока ещё есть время-пробую найти подходящий сервис!

Atbildēt uz šo ziņu
Aivars355

26 ziņas

PM

Man pusotru gadu atpakalj arii restaureja stuures reijku Rigaa pie Daugavas stadiona . Sanaca ap 160 Ls . Braucu bez probleemaam ( iedeva 2 gadu garantiju).

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2000 , 2,5 TD LX

Dmitrij

36 ziņas

PM

А адресочек не подкините?

Atbildēt uz šo ziņu
AndrisZ

381 ziņas

PM

Aivars355"]Man: "

Negribu teikt, ka nav iespeejams norestaureet pienaaciigi, man visdriizaak, nebija paveicies ar kantori (Rushonu iela 6).
Preciizaaks raadiitaajs buutu teikt, cik tukstoshi ir nobraukti peec remonta!
Manaa gadiijumaa 40-45 tk. km., (nepilns gads) un saaka klabeet atkal.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

Aivars355

26 ziņas

PM

Meistars Andris mob.29485528 preciizu adresi nepateikshu .

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2000 , 2,5 TD LX

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Stures reika
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online