Kruīza kontrole » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kruīza kontrole

Lapas: [1]
Kruīza kontrole ( 2678 )
Deniss_Liepāja

170 ziņas

PM

Sveicinātu Vojadžermīļi!
Paradījas viena kļūme ar kruīza kontroli. Braucot ieslēdz ar pogu on/off, iedegas lampiņa tā kā jābūt, bet nav reakcija uz pogu SET. Tas rullis iekš stūres ir nomainīts nesen. Vai kaut kur citur arī var būt vaina?
Ja kāds zin, iedodiet kādus padomus, lūdzu :roll: Dikti pierasts ir ar kruīzi pārvietoties

Atbildēt uz šo ziņu

CHRYSLER GRAND VOYAGER LTD 2,8 CRD / CHRYSLER is my lifestyle

Deniss_Liepāja

170 ziņas

PM

Tagad atcerējos, ka man arī dažas reizes bija palikuši bremžu uguņi degot noslāpot mašīnu. Var būt tur ir vaina!?
Kā tas slēdzis izskatās un vai to var pašam atrast?

Atbildēt uz šo ziņu

CHRYSLER GRAND VOYAGER LTD 2,8 CRD / CHRYSLER is my lifestyle

ekko

18 ziņas

PM

Manam dodžam bija vaina slēdzī pie bremžu pedāļa. Es to konstatēju tad, kad man palika degot bremžu uguņi(pie atlaista pedāļa), kruīze pazuda pirms tam. Paņēmu šrotā lietotu slēdzi un atradās gan kruīze, gan normāli dega bremžu uguņi.

---------------------------------
Dodge Caravan 3.0 95, gāze

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country 99, gāze

ekko

18 ziņas

PM

Man gan ir kantainais, tev apaļais, tā kā var būt kaut kas savādāk. Kaut gan principam jābūt vienādam, jo braucot ar cruīzi un nospiežot bremzi cruīze atslēdzas. Manējam to slēdzi var vienkārši redzēt pietupjoties un paskatoties zem paneļa uz bremžu pedāļa augšpusi. Viņš turās ar vienu uzgriezni. Atskrūvē to un noņem štekeri (man ir ar četriem vadiem). Liekot citu virsū salīdzini kājiņas, kas atspiežas pret pedāli, garumu ar veco. Vismaz manējam viņai var regulēt garumu izvelkot vai iestumjot iekšā. Katrā gadījumā nekas traks tur nav. Laiveicas!

---------------------------------------

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country 99, gāze

bobiks

23 ziņas

PM

Manam apaļajam slēdzis ir piestiptināts bez kautkāda uzgriežņa.vienkārši jāņem un jāpagriež apmēram pa ceturtdaļu pa labi vai pa kreisi,īsti neatceros.Ielikšana atpakāļ arī tik pat vienkārša.Ja visu laiku deg stopi,pieregulēt var nemaz neņemot slēdzi ārā.Jāpiespiež bremžu pedālis un jāpavelk slēdža kājiņa nedaudz ārā.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Kruīza kontrole
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online