būkšķis » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » būkšķis

Lapas: [1] 2 3
būkšķis ( 7008 )
antons21

103 ziņas

PM

Labdien.

Kas var būt par iemeslu dobjiem trokšņiem, kratoties pa bedrēm, priekšējo amortizatoru rajonā. Būkšķi ļoti lēni progresē- paliek nedaudz vairāk gada laikā. Abās pusēs, vairāk gan labajā.

Isklausās pēc gumijas atsitiena pret korpusu.

Stabilizatora atsaites tās nav- tās trokšņo savādāk.

TC, 2000 g.

Atbildēt uz šo ziņu

G.
TC 2000 g., 3,8 l

brivmezsh

60 ziņas

PM

Stabilizatora bukses skatījies :?:

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 3,8 AWD 2002

kurmis

160 ziņas

PM

"tukš" amortizātors

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3.3 02

aga

161 ziņas

PM

Man ar tas pats,nomainīju amīšus,bez izmaiņam, uz asām bedrītēm klok-klok(šofera puse),motora amītim viena bukse tāda pašvaka un plauktam viena bukse cietā vina mīkstā,nezinu ko mainīt nākamo.

Atbildēt uz šo ziņu

2.8 crd 2007

babilons

125 ziņas

PM

es savus amisus mainiju 3 menesi atpakal un tagad man ar kautkas lidzigs paradas pasaziera puse par maziem klok klok,bet interesanti ir tas, ka nobraucot kadus 100km es tos sitienus vairs nedzirdu.Bus brivaks japacel masina un jaizpeta kartigi.

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

janni

716 ziņas

PM

Uz beigām ejošs amortizatora atbalsta gultnis ar parasti taisa interesantas skaņas. :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

---

antons21

103 ziņas

PM

it kā ar gumijas āmuru pieklauvētu pie korpusa. metāliska tā skaņa nav. tehniskajā speciāli prasīju- viņi to nemaz nejūt un sekojoši nevar neko pateikt. Uz līdzana ceļa nav nekas, tikai tad, kad riepa staigā pa bedrēm. No apakšas neko kriminālu arī neredz.

p.s. Nesmejieties, ko nozīmē "tukšs amortizators"

Atbildēt uz šo ziņu

G.
TC 2000 g., 3,8 l

kurmis

160 ziņas

PM

Vai tiešām tā ir amortizātora vaina, to ir viegli pārbaudīt. Vajag kārtīgi iešūpināt amortiņu. Vislabāk to ir darīt divatā- viens nepārtraukti šupo pie spārna auto, otrs klausās skaņas. Un tādā veidā var noteikt atrašānās vietu visām skaņām, kuras nāk no piekares.
Tukš amortizātors ir tukš. Ar laiku eļļa gar štoku izpiedusies laukā (nosulojies amortiņš).
Jā, tehniskajā apskatē amortizātoris viņi nevar pārbaudīt, kaut arī tas iespaido satiksmes drošību. Vienreiz mierīgi izgāju apskati ar pilnīgi beigtajiem amortizātoriem, kaut toreiz par to vēl nezināju.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3.3 02

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » būkšķis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online