Par gāzes iekārtas cenas un degvielas ekonomijas attiecību » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Par gāzes iekārtas cenas un degvielas ekonomijas attiecību

Lapas: [1]
Par gāzes iekārtas cenas un degvielas ekonomijas attiecību ( 3114 )
Toms_Kalnins

4 ziņas

PM

Sveicināti!
Interesē Jūsu pieredze par gāzes iekārtām. Nav šaubu, ka jaunās gāzes iekārtas taupa degvielu labāk, bet savas cenas dēļ atmaksājas ilgākā laikā.
Kuras gāzes iekārtas cena/atmaksāšanās laiks Jūsuprāt ir optimālais? Vai ir kādas gāzes iekārtas, no kurām labāk turēties pa gabalu? Vai ir kādi sevišķi veiksmīgi modeļi?
Būšu pateicīgs dzirdēt Jūsu pieredzi šajos jautājumos!

Atbildēt uz šo ziņu
Deniss_Liepāja

170 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu

CHRYSLER GRAND VOYAGER LTD 2,8 CRD / CHRYSLER is my lifestyle

pele2

50 ziņas

PM

kaut kad mani veiksmīgi apvardoja un iesmērēja BRC sistēmu, kas pēc būtības ir laba, bet apkopē ir reālas galvas sāpes, sevišķi, ja negribi zaudēt garantiju un centies taisīt apkopes skuteru centrā, kur es to liku, bet kā izrādās viņu izpildījumā rašotāja garantija nemaz nedarbojas, jo viņi lai ekonomētu pārkāpjot ražotāja norādījumus.....
Rezultātā esmu atradis Dimmeks, kur ir lieliska attieksme pret klientu - viss tiek izskaidrots un neliek sēdēt aiz sienas, kamēr kaut ko kimerējas - vari dzīvot blakus un saņemt dažādas konsultācijas ko kas un kapēc dara... un pats galvenais, ka cenas ir ļoti cilvēcīgas un cik saprotu, tad uz mana vecā auto likt BRC esot bijusi neprātīga izšķērdība, jo mans motors daudz labāk esot piemērotāks uz pusi lētākais sistēmai...

ja kas - Dimmeks kontakti: 29265536

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 AWD 95

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Par gāzes iekārtas cenas un degvielas ekonomijas attiecību
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online