gāze » Tehniski jautājumi
Lapas: 1 2 [3]
gāze ( 6572 )
kuklandex

286 ziņas

PM

nevarētu teikt ka manā pilsētā ir nenormālākie sastrēgumi

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

kuklandex

286 ziņas

PM

šomēnes ar 58 litriem nobraucu 320 km pilsētas režīmā. sanāk ka patēriņš ir 18.1 l/100km, kompis uzrāda 18.9 l/100km

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

semo

14 ziņas

PM

Man itkā nav milzīga atšķirība pilsēta vai šoseja 48l gāze +/-320 km

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Carvan 2001.g

BMW-Valcha

8 ziņas

PM

Labdien!
Piedāvāju uzstādīt gazes iekārtas par draudzīgām cenām. Garantija, spkope, sertifikāts.
EKO AUTO

Atbildēt uz šo ziņu

Gāzes iekārtu uzstādīšana, sertifikācija, apkope, remonts. http://www.ekoauto.lv/

vecuks37

5 ziņas

PM

runājot par gāzes patēriņu man ir 3.3 motors un patēriņš vidēji tagad aukstā laikā ir apm. 13.l. vasarā mazām ap 11.
Arī man benzīna dačiks braucot ar gāzi krītas, bet domāju ka tas ir saistīts ar kompi kas skatās patieso degvielas patēriņu.
Man mašīna grib slāpt brīdī kad notiek pārslēgšanās no benzīna uz gāzi, varbūt kādam ir kas sakāms par šo???

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

vecuks37: "
Man mašīna grib slāpt brīdī kad notiek pārslēgšanās no benzīna uz gāzi, varbūt kādam ir kas sakāms par šo???
"

nav jau teikts ne kāda iekārta, nekas.
bet 11 litri - liek domāt ka tērē arī bendzīnu.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

vecuks37

5 ziņas

PM

migano: "

nav jau teikts ne kāda iekārta, nekas.
bet 11 litri - liek domāt ka tērē arī bendzīnu. "

inžektora gāzes iekārta nosaukumu nezinu, benzīnu tērē tikai kamēr uzsilst reduktors līdz pārslēgšanai

Atbildēt uz šo ziņu
BMW-Valcha

8 ziņas

PM

vecuks37: "
"

Nav pareizi uzstādīta gazes iekārta. sprauslu diametri/gāzes spiediens/ gāzes trubiņu garums

Atbildēt uz šo ziņu

Gāzes iekārtu uzstādīšana, sertifikācija, apkope, remonts. http://www.ekoauto.lv/

Lapas: 1 2 [3]

Forums » Tehniski jautājumi » gāze
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online