viss ir slikti » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » viss ir slikti

Lapas: 1 2 [3] 4
viss ir slikti ( 7158 )
sermulis

26 ziņas

PM

Visiem LIELAIS paldies. Stress nedaudz nokrities.
Kur klimata iekārtas ventilatora slēdzim ir pretestība? Vai vispār to slēdzi vienu pašu var nomainīt, vai jāmaina viss bloks.

KAd tikšu līdz saprātīgam rezultātam - došu info par savu pieredzi!

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3,3 V6, 2001.g

ID

847 ziņas

PM

Nezinu kā tavējam, manējam laikam ir jālien caur bardačoku pie ventilatora lai nomainītu pretestību, man parastā kondiška.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

AndrisZ

381 ziņas

PM

sermulis"]Visiem: "

Parakaajies, pa foruma mekleetaaju, sheit daudz par sho teemu, shkjiet, ka arii ar visaam bildeem!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

gaco

101 ziņas

PM

nu man ari bija tada saize ka negaja logutiritajs un sledzene vakam, logutiritajam es panemu no iepriekseja modela motorinu un parliku, a sledzeni(elektrisko vaku atsledzeju) izjaucu araa un tur iekssaa viens vadinss pavisam bija nopuvis un to es pielodeju pa jaunu un vis ir ok

Atbildēt uz šo ziņu
gaco

101 ziņas

PM

to pogu var sataisit izjauc araa un tur iet nevis 2 vadinini bet stieplites manejam vienas vispar nebija domaju ka nav jabut bet ja labi pastuko sapratu ka jabuut un pielodeju pa jauno vadinu un vis bija ok..... a logu tiritaju tu vari pirkt arii no ieprieksejaa modella tikai no savejaa vajag to asiiti parlikt parejiais viens pret vienu

Atbildēt uz šo ziņu
sermulis

26 ziņas

PM

Nu tad tagad ir tā: lampiņa deg joprojām, jo svētdienā nevarēju nekur neko prātīgu izdarīt.
Pakaļējais vāks pārjaukts - tur iekšā viss kā jauns - tā ka meklēju jaunu motoriņu un vāka atvēršanas pogu.
Visiem paldies ka nepametāt vientulībā.

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3,3 V6, 2001.g

AndrisZ

381 ziņas

PM

sermulis"]Nu: "

Ja lampinja ir dzeltenaa, ar dzineeja simbolu - chek engine, tad tam noteikti nav nekaads sakars ar salona ventilaatoru, bagazhnieku utt.
Jaameklee tieshs sakars ar motora darbiibu un to ietekmeejoshiem mezgliem. Vienkaarshaak atrast nolasot kljuudu(as) jo var buut neskaitaami iemesli.
Visbiezhaak degvielas maisijums, trauceejumi gaisa padevee, vai degvielas padevee.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

ID

847 ziņas

PM

Kod jaui tika nolasīti iepriekšējā lapā

sermulis"]Kodi:
:
"

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Lapas: 1 2 [3] 4