Radari » Tehniski jautājumi
Lapas: 1 [2] 3
Radari ( 5674 )
mims

129 ziņas

PM

Priekš V8: Kā to var izdarīt?

Priekš Loms: Nedomāju, ka tā, jo kad nopirku to, tad spidometrs bija pāri pa 200 000 km, tagadiņ jau pāri 1/4 miljona km. Ja viņš grieza spidometru atpakaļ, tad kādam nobraucienam bija jābūt?!

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 96 nav jauns, bet smuks, liels un vēl ceļotājs, un gāze arī ir

TDI

215 ziņas

PM

mims"]Priekš: "
~500 000 , bet nu un tad :shock: ja auto ir normaali uztureec , tas nau nekas

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

jungle

69 ziņas

PM

Loms"][quote: "par ripulisiem bija tests autobilda- pareizi, nepareizi ripuli un radars- nobide starp spidometru un radaru nebija atkariga no ripuliem- masinu spidometri ir kalibreti lai raditu drusku vairak (ja atmina nevil tads bija skaidrojums)"

kā tad...."
nemeklesu vecu zurnalu, bet testa bja vecas un jaunas dazadu marku masinas, tsk ar neoriginalu izmeru riepam un pamata visam masinam radija spidometri kadi 5-7 kmh vairak neka radars, iznemums laikam bija jauna honda, kam radijumi atbilda 1/1 un otra galejiba laikam audi kam bija +10kmh

Atbildēt uz šo ziņu

GR. VOYAGER 3.3 AWD 94 +GAZE

Fils

321 ziņas

PM

Man arī ripulīši it kā pēc grāmatas, bet ir stapība starp ziemanēm un vasarenēm ap 4 km/h

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

V8

91 ziņas

PM

mims"]Priekš: "
ar diagnostikas kompja palīdzību - kārbas kompja testa programmā ir sadaļa, kur var mainīt datus.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Vienkāršākais variant iegūt pareizu ātrumu, noteikt to pēc GPS, jo tai iekārtai ir vienalga, kādi ir uzlikti ripuļi
Mani testējumi parādīja, ka gandrīz visiem autiņiem ir kļūda (ar ražotāja paredzētajām riepām), pie tam, kļūda ir augstāko pusi, t.i., ja brauc ar 60 km/h, tad reāls ātrums būs ap 50 km/h.

Atbildēt uz šo ziņu
sams

24 ziņas

PM

szczury"]Vienkāršākais: "

Gluzi manas domas, ar GPS man rādīja 5-8 km mazāk par spidometra rādījumiem. Bet arī mani mulsina, ka visa pilsēta brauc ar atļauto maksimumu - 50km/h.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

sams"][quote: "Vienkāršākais variant iegūt pareizu ātrumu, noteikt to pēc GPS"

Gluzi manas domas, ar GPS man rādīja 5-8 km mazāk par spidometra rādījumiem. Bet arī mani mulsina, ka visa pilsēta brauc ar atļauto maksimumu - 50km/h."

Un tikai!
Ražotāji droši vien drošības apsvērumu dēļ ieliek to kļūdu :wink: kas rodas starp GPS rādījumu un spidometru.
TIKAI! Jāņem vērām ka GPS rādījumi ir aizkavēšanos,.. jāpaiet laikam, kamēŗ sarēķinās 8)

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Radari
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online