braucot ar gāzi šauj » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » braucot ar gāzi šauj

Lapas: 1 [2] 3 4 5
braucot ar gāzi šauj ( 9722 )
Locis

556 ziņas

PM

Kā man reiz paskaidroja "gāzinieki", gadījumos, kad šauj, pirmais jāskata jau pieminētie svečvadi! Jo pilnībā nesadegot degmaisījums.
Vēl paskati/samaini gaisa filtru,
izpēti visu tie ieplūdes trubu,
paregulē paši reduktoru (padevi).

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

forums"]varbūt: "
vinjam peec gramatas arii ir jabuut platiina.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

kurmis

160 ziņas

PM

Man ar bija tāda veida problēma. Nosākuma negāja ne ar benzīnu, ne ar gāzi. Nomainīju aizdedzes spoli. Pēc maiņas ar benzīnu gāja labi, bet ar gāzi ne. Šāva, kā uzdeva gāzi virsū. Beigās atradu vainu vienā svecē, izolators bija caursists. Kaut sveces bija platīna un pāris menešus vecas. Beigās pasūtīju no ASV iridium sveces. Pašlaik iet labi.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3.3 02

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Tepat kaut kur forumā bija minēts arī par jauniem, bet nekvalitatīviem svečvadiem.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

forums

39 ziņas

PM

laikam būs vien sveces jāskrūvē .,,.,.,. es to mašīnu jau esu pārjaucis , man nekad nebij ienācis galvā, ka tādas problēmas ar voyager ir . , noskaņojums uz nuli man

Atbildēt uz šo ziņu
Bango

974 ziņas

PM

Vecā gāzes iekārta ir kaprīza,bet daudziem šauj deļ svečvadiem,saka ka jauni,bet jaunie svečvadi par padsmit latiem ir daudz sūdīgāki par vecajiem orģināliem :cry:

Atbildēt uz šo ziņu
rafins

70 ziņas

PM

Vakuums. - pārbaudi vai nav aplauzti tie pastulbie plastmasas gali pie ieplūdes kolektora.

Spole. - paklausies vai netikšķ.

Sveces un vadi. - svecēm jābūt gaiši brūnā krāsā, var arī šaut no tā ka svece pārmērīgi uzkarst motoram strādājot ar LPG un maisījums aizdegās prikšlaicīgi. Vadus pāskaties kad ir tumšs, parasti redz pārlecam dzirksteles.

Veiksmi meklējumos!
:shock:

Atbildēt uz šo ziņu

Rafiņš, garais, 96 ar 3.3 B/G

forums

39 ziņas

PM

biju aizbraucis pie Henrija , ar bēdīgu aci , saku ka man šauj , šis man pārbauda aizdedzi ,viss kārtībā noregulēja reduktoru , un saka nevajadzētu šaut , nu pļuht anniņ atkal šauj , šauj kad uzdot gāzi , varbūt zin kāds kur var aizbraukt lai papēta ?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » braucot ar gāzi šauj
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online