braucot ar gāzi šauj » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » braucot ar gāzi šauj

Lapas: 1 2 3 4 [5]
braucot ar gāzi šauj ( 9725 )
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Kā reiz tagad, kad tumšs vajag mašīnu iedarbināt un palūrēt zem kapota. Ja redzi dzirksteles, gaismiņas, tad svečvadi beigti. Tāpat jau viņi pa laikam jāmaina, ja neraustīsies, būs lielāks degvielas patēriņš.

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

misfire kļūdas kompī nelec ?
MAn šīs kļūdas leca. Pēc sveču maiņas mazāk.
Nomainīju uz jauniem partsmaster vadiem - nekas īpaši nemainījās.
Nomainīju uz jauniem ngk vadiem - neesmu vairs redzējis kļūdu par misfire.

Tiem partsmaster vadi tumsā pilnīgi gaismojās. Nu ja vēl pietuvināja tuvāk metālam, tad arī lēkāja ...

Bet sākumā -pamēri kompresiju un visos cilindros un vai nav ievērojamas atšķirības starp cilindriem

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Mērīt vispirms kompresiju, nevis paskatīties zem kapota vai nedzirksteļo?

Atbildēt uz šo ziņu
robisss

89 ziņas

PM

Sveiki. Nomainiju sveces + vadus savām 2000.g. tc 3.8. Ir 4.paaudzes gāzes iekārta. Lieta tāda ka šauj atpakaļ ieplūdes kolektora,probleme bija pirms sveču un vadu mainās kā arī ir tagad. Problema parādās pie straujas gāzes uzdosanas,piemēram apdzisanas, vai no 0 iedo grīda uzsauj pāris reizes un aiziet. Domāju vai nevarētu būt ka japieregule pie kompja maisījums? Sa sprauslas gan stāv valtek, iekārtai kādi 8gadi.

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

robisss: "Sveiki. Nomainiju sveces + vadus savām 2000.g. tc 3.8. Ir 4.paaudzes gāzes iekārta. Lieta tāda ka šauj atpakaļ ieplūdes kolektora,probleme bija pirms sveču un vadu mainās kā arī ir tagad. Problema parādās pie straujas gāzes uzdosanas,piemēram apdzisanas, vai no 0 iedo grīda uzsauj pāris reizes un aiziet. Domāju vai nevarētu būt ka japieregule pie kompja maisījums? Sa sprauslas gan stāv valtek, iekārtai kādi 8gadi. "

valtek un 8 gadi ? tur jau ir problēma.
Valtek vai līdzīgas man pēc 70 k km vispār vairs nevarēju noregulēt, kalibrācija pat neizgāja.

Vēl var, protams, pārbaudīt kompresiju. Ja kādā cilindrā ļooti švaka kompresija (kaut vai dēļ vārstiem), tad arī var sagaidīt šaušanu.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

robisss

89 ziņas

PM

Nu šaušana ir regulāra dodot virsū. Un nevienmērīgi ceļ apgriezienus. Ko iesaka tauta likt? Kādas sprauslas? Jo man liekas ka vaina ir dozesana.

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

robisss: "Nu šaušana ir regulāra dodot virsū. Un nevienmērīgi ceļ apgriezienus. Ko iesaka tauta likt? Kādas sprauslas? Jo man liekas ka vaina ir dozesana."

normālas par saprātīgu cenu ir barracuda.
Tad jau var arī hana.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Lapas: 1 2 3 4 [5]

Forums » Tehniski jautājumi » braucot ar gāzi šauj
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online