braucot ar gāzi šauj » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » braucot ar gāzi šauj

Lapas: 1 2 3 [4] 5
braucot ar gāzi šauj ( 9726 )
vksys

359 ziņas

PM

Man kādreiz to kasti abiem auto izravēja ( kur liku to kasti neatceros ) , kad likām vēl parasto gāzi . Tagad T&C pārliku šprici ...

Bet gan jau kaut kādi apsvērumi auto radītājiem bijuši .... to fiziku jau viņi laikam labāk par mums zina ....

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

robisss

89 ziņas

PM

Sveiki.
Lieta sekojoša 2000 gada. T&C 3.8l bendzīns/gāze 4 paudze. Uz bendzīnukamēr auksts iet, bet kadnedaudz uzsilst sāk šaut uz gāzi vēl trakāk + ar gāzi braucot un apstājoties sāk smirdēt pēc gāzes. Un izteiktāk tas palika pie mitrā laika. Manas pirmās aizdomas sveces svečvadi? Ko nākamos skatīties vai varētu būt ka membrānas jāmaina reduktoram? Kad ieskrienas tad jau normālāk paliek.

Atbildēt uz šo ziņu
viida

10 ziņas

PM

robisss: "Sveiki.
Lieta sekojoša 2000 gada. T&C 3.8l bendzīns/gāze 4 paudze. Uz bendzīnukamēr auksts iet, bet kadnedaudz uzsilst sāk šaut uz gāzi vēl trakāk + ar gāzi braucot un apstājoties sāk smirdēt pēc gāzes. Un izteiktāk tas palika pie mitrā laika. Manas pirmās aizdomas sveces svečvadi? Ko nākamos skatīties vai varētu būt ka membrānas jāmaina reduktoram? Kad ieskrienas tad jau normālāk paliek.
"

Ja šauj ar gāzi vai benzīnu 99% dzirksteles vaina,vadi,sveces,spole,vadības bloks.Pašam ir bijis.Sen braucu ar parasto gāzes iekārtu,bet tas pats ir ar 4paaudzes.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

"Un izteiktāk tas palika pie mitrā laika"
Šī pazīme norāda uz bojātiem svečvadiem. Mitrā laikā gaiss labāk vada strāvu no svečvadiem uz masu.

Atbildēt uz šo ziņu
bleizers

198 ziņas

PM

Varbūt bombačkas sabāstas motorā ;)

Atbildēt uz šo ziņu
igorsigors

13 ziņas

PM

nomaini normalas parastas sveces un uzliec jaunus svecvadus. man ar ta bija un ari izbraukajos pie vairakiem gaziniekiem. nomainiju tos un vis ok.

Atbildēt uz šo ziņu
Richyq7

16 ziņas

PM

Es arī netieku galā ar savu voyageri. Bija servisa pie kompja. Nevareja noregulet šauj vienalga. Viņiem neesot ideju kas par vainu. Motors nestrādājot vienmērīgi. Teica ka varētu kkur sūkt gaisu. Sveces jaunas. Indukcenes ar mainuju nav izmaiņu. vēl palikuši svečvadi, bet ja nopērku un nav izmaiņas. Nav jau nekādi lētie. Esmu strupceļa. Uz benzina itka ta nešauj, bet motors kārtīgi nevelk. Doma vēl baudīt kompresiju. Ir kādam kādā ideja?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager AWD 3.3l 1993.

edgarsm

207 ziņas

PM

Kādas te idejas, man šķiet ka jāpārbauda viss iespējamais...
Par svečvadiem runājot, bračkas mazdai jāmaina reizi 2 gados, itkā veseli, nedzirksteļo utt. Bet auto pārstāj normālii braukt, šaut gan nešauj, bet sākumā raustās uz gāzi un tad jau sāk arī uz benzīnu. Neatceros precīzus lielumus, bet mērot viniem pretestību tā neatbilst vajadzīgajai. Un tā mēs katru reizi sajūtot to pašu simptomu mainam vadus un viss ok.

Ad Balticā vadu komplekts maksā 27 eur bez atlaides. Tas tak ir lētāk par diagnostiku kurā nevienam nav ideju

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

Lapas: 1 2 3 [4] 5

Forums » Tehniski jautājumi » braucot ar gāzi šauj
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online