Stupica » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Stupica

Lapas: 1 [2]
Stupica ( 3834 )
GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Nu paldies dievam līdz tilta noņemšanai un attiecīgi stiepšanai un likšanai uz latas lieta neaizgāja.... huhhh
Mašīna stāvēja uz betona grīdas un pārmaiņus atbalstīta uz donkrata un / vai uz koka kluča.
Āmuram labs efektivitātes nosacījums ir arī massa un atvēziens, bet tā kā stupicas demontāžas vietā atvēziena trajektorijā atrodas bāka, gāzes balons un citi loriņi...

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Kārtējais gaudojošais gultnis aizmugures stupicā.
Nav kāds gadījumā mēģinājis pašu stupicu izjaukt un nomainīt tur iekšā esošo gultni pret kādu SKF nevis pirkt veikalā visu stupicu???

Atbildēt uz šo ziņu

UgunsX

36 ziņas

PM

Vēl jau var mēģināt pirkt oriģinālos, domājams tiem kvalitāte būs labāka. Neoriģinālie man beidzas ātrākais pa 2000 km, ilgākais ap 30000. Ir bijis ka aiznesu uz veikalu atpakaļ jaunu gultni to vēl neuzliekot uz mašīnas dēļ brīvkustības.

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Krievu forumos bij apraksts,kā pārtaisīt uz gultņiem no ww transporter,bij rasējumi arī.Gultnis bij ap 20-30e,virpošana arī tikpat.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

vnk nevajag pirkt SKF. tiem ir anomali liels viltojumu procents. man viens nogāja nedēļu ir likti pat optimal lētucī vecajam. iet gadiem.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Tobiš ja izjauc stupicu tad IR iespējams nomainīt gultni to piemeklējot veikalā pēc izmēriem bez pārvirpošanām???

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

GRIMBURGERS: "Tobiš ja izjauc stupicu tad IR iespējams nomainīt gultni to piemeklējot veikalā pēc izmēriem bez pārvirpošanām???"
Ne diemzel bez pārvirpošanas nekas tur nesanaks jo tas strunts kas skruvejas klat tiltam ir gultna sastavdala... kadus gadus 10 atpakal kad tas stupicas maksaja kosmosu tad prieksejai meklejam giltni ko iemuhlit ieksa bet ta ari neatradam tadu kas pec izmeriem tur listu ieksa kam arejais izmers pa lielu kam ieksejais pa mazu varbut ka tagad ir kads risinajums..

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

migano

351 ziņas

PM

man tie lētākie ķīnieši ar neiet. Vienā pusē jau 2.reizi mainīju.
Nopirku lietotu oriģinālo, redzēs cik ies.
Man ir 14'' jeb mazās stupicas, tādēļ nekāda lielā izvēle arī nav.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Stupica
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online