Nelec » Tehniski jautājumi
Lapas: 1 2 3 [4]
Nelec ( 8311 )
ID

847 ziņas

PM

Vojadžer dīzeļi vai tad arī nebija uzsildāmi no rozetes? Tikai no 110V laikam bija tiem kuriem vispār bija šitāda fīča.
Man parakstā ir redzams, ka 3.0, es dodu priekšroku benzīns+gāze
Gan jau ka tev vienkārši sūdīgs eksemplārs gadijies, no tā neviens nav pasargāts.. A varbūt tiešām kaut kāds sīkums vainīgs, nez. Piemērs - kolēģim bija pasāts v6 2.8, patēriņš kosmisks, sūdīgi leca un gāja kā 1.6 dīzelis. Viņš jau bija izbļaustijies pa pus pasauli, ka pasāti ir sūdi, tad kaut kā aizdzina uz diagnostiku, nomainīja motora temperatūras devēju un viss aizgāja, brauca vēl ilgi ar to pasātu un bēdu nezināja.. Vot.. Varu ieteikt dzīt viņu uz diagnostiku vai taisīt paša spēkiem, bet kaut kā dabūt dziesmā un tad samainīt pret 3.3 benzīns - gāze, domāju samainīt 1:1 nebūtu lielu problēmu..

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

zimbrs"]+: "

Zobsiksna vai ķēde ar spriegotājiem būs jāmaina Volvo. Voyagerim šos izdevumus no rēķina izņem. Nav viņam ne zobsiksnas ne ķēdes ne hz cik dārgi spriegotāji.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

AndrisZ

381 ziņas

PM

zimbrs"]ID: "

Nekjer krenjkji un nestreb karstu, viens cilveeks nekad nevar zinaat un maaceet pilniigi visu. Ja negribi doties uz TC, vari uzzvaniit uz ROLIS 29274932
Mashiinai un gadaskaitlim nav nekaadas vainas, ja vien nav kaads cits iemesls kaadeelj gribi mainiit.
Ja tas Tevi nomierinaas, jebkuram var, sakritiibas peec, notikt vairaakas kjibeles vienlaiciigi. Man pus gada laikaa - stuures reika, uudenssuuknis, EGR, jauni svechvadi izraadijaas braakjis, gaisa spilvenam kjeedee kontakts pazuda, gar stiklu uudens saaka teceet, un veel visaadi ikdienishkji siikumi - tajaa pashaa laikaa pieteicaas plauktu bukses, shara, bremzhu diski izraadaas plaani palikushi.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

Fans

27 ziņas

PM

Tu ka paņēmi tās lietotās sprauslas,pirms liki iekšā pārbaudīji pie kāda spiediena smidzina.Varbūt viņas vēl sliktākas nekā tev bija.Tak nopērc jaunus smidzinātājus viņi maksā6 ls viens.ES braucu 4 gadi ar crysler grand voyager dīzeli citu negribētu.Ko varu ieteikt ja ko maini ,maini jaunu problēmu nebūs.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Kur tu pirki jaunas par Ls6?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Fans

27 ziņas

PM

Protams veikalā.Nejau visu veselu sprauslu,bet tikai pašus smidzinātājus .

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 [4]

Forums » Tehniski jautājumi » Nelec
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online