Nelec » Tehniski jautājumi
Lapas: [1] 2 3 4
Nelec ( 8306 )
zimbrs

137 ziņas

PM

Sveiki! Manam dzerim 1995.g 2,5 TD (kantainais) ir atgadijusies tada problema,ka nevaru vinju pielaist.Vienigais veids kaa vinju dabuut pie dzivibas ir ievilkt (pielec momentali), bet apgriezieni baigi zemie un slapst nost. kad motors uzsilst ne vienmer vinji paliek normali, gadaas ka paliek.piedarbinat ar akji itkaa ar var, bet ljoti ilgi jagriezh un ar ne vienmer piedarbojas. Nomainiju degvielas filtru un vienu sprauslu kura ljoti teceeja... nojausma tagad ir uz sukni ka ir nobeidzies, bet ja vinsh ir nobeidzies tad vaitad var ievilkt? :/ kas vispar tur varetu but par problemu? jacer ka taas nav baigaas izmaksas....Paldies

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 1995, 2,5TD

Chrysler Voyager 1993, 2.5 Benz

zimbrs

137 ziņas

PM

ujj jaa aizmirsu pateikt ka kvelsveci ar vienu izskruveju araa pieliku pie masas - karst. principaa es pagajusho ziem vinjas mainiju... hmmm mani te vel sabaidija ka varetu buut ka zobsiksna parlekusi :/ bet no taa varetu but tadi simptomi? hmmm kur vispar var dabuut metkas kaa nolikt zobsiksnu dizelim kantainajam

Atbildēt uz šo ziņu

munds

477 ziņas

PM

Es sāktu ar kvēlsveču un viņu releju pārbaudi, pēc tam kompresijas mērījumi, sūkni, kā dārgāko vaininieku atstātu pēdējo.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

Gatis

8 ziņas

PM

Aimirsu piebilst, ka nolikvidējot šo uzparikti mašīna aizgāja.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.5TD 94
Chrysler Grand Voyager 2.5TD 95

Gatis

8 ziņas

PM

Šitam modelim nenāk zobsiksna. Viņam ir zobratu sadalene. Izskatās, ka vaina visticamāk būs sūknī. Vai šī problēma sākās pēkšņi? Man bija ļoti līdzīgi, kad mašīna bija 3 mēneši nostāvējusi, arī nevarēja palaist, ļoti ilgi bija jāgriež, apgriezieni neturējās, slāpa nost, šausmīgi dūmoja. Izdarīju to, ko šeit jau aprakstījuši:
http://www.voyagerclub.lv/forum/viewtopic.php?t=7282

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.5TD 94
Chrysler Grand Voyager 2.5TD 95

zimbrs

137 ziņas

PM

hmmm cik atri sakaas taa problema nezinu jo visulaiku kkaa vareju piedarbinaat nu lab nebija tik atri bet vareeju(lai gan biju nobesijies). protams ziemaa vajadzeeja biezhi iestumties... hmmm atvienoju to stekeri - bez izmainjaam. pielaist sodien pielaidu. uzsildiju motoru un noslapeju - pectam vairs nevareju uzreiz pielaist lai gan atstaju masinu mieraa uz kadam ~20 sek... un taa man vinja atkal staav...

Atbildēt uz šo ziņu

zimbrs

137 ziņas

PM

Hmmm vot jautajums - kapec man leni griezh kad darbinu - akjis jauns un starteris ar mainits....

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

vel ir par agru, nav tik zemu temperaturu, lai ellja to ietekmeetu. akkumulatoram vaig skatiities apmeraazhu, nevis kapacitati

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Nelec
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online