|
Fils

321 ziņas
PM
|
2005-12-30 14:12:26
Sveicināts Loms! Priecīgu, laimīgu, izdevušos nākamo gadu! Paklau, īsti profesionāla intrese, nevis tā pat, kas tas par verķi, ko viņš dara, kam paredzēts -)
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin
|
|
V8

91 ziņas
PM
|
2005-12-30 14:12:28
tas sūknis rada vakuumu visās sistēmās, pirms iedarbina motoru, t .sk arī bremžu sistēmai un sastopams tikai dīzeļiem - bez viņa var arī mierīgi iztikt, ja kas.....
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Fils

321 ziņas
PM
|
2005-12-30 14:12:31
Sorry, nepielikās bildes, likšu šādi - http://foto.inbox.lv/fm13/30-12-2005
Atbildēt uz šo ziņu
Benjamin Franklin
|
|
Fils

321 ziņas
PM
|
2005-12-30 15:12:30
Kāpēc, kad izslēdzu dzinēju viņš vēl laiciņu dūc? Pēc tevis sacītā loģiski domājot viņam jāsāk strādāt tikai tad, kad iespraužu atslēgu aizdedzē, nevis kad viņu izņemu
Atbildēt uz šo ziņu
Benjamin Franklin
|
|
V8

91 ziņas
PM
|
2006-01-02 09:01:30
hmmm...nevajadzētu gan...man gadījās, ka salīp viņa palaišanas relejs, bet man bija vecā versija
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Fils

321 ziņas
PM
|
2006-01-02 10:01:36
Nu vot. Tāpēc jau es šo jautājumu uzdevu pašam erudītākajam Cilvēkam šīnī portālā.
Atbildēt uz šo ziņu
Benjamin Franklin
|
|
Loms

219 ziņas
PM
|
2006-01-02 19:01:27
Fils, paldies par vēlējumu un uzslavu, bet Tev jāprasa speciālistam... Nav man padoma, minējums - ja tas pumpītis "taisa" vakuumu, tad viņš varētu būt saistīts arī ar ventilācijas sistēmu (vadību). ja dūkšana parādījās pēdējā laikā (pie mīnusiem) iespējams kāda no caurulītēm salst ciet... iedzen kādā siltāka angārā uz nakti un apskaties, kas tad...
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Fils

321 ziņas
PM
|
2006-01-03 08:01:20
Nu kā tad es savu "zemļaku" neuzslavēšu. Vispār , laimīgu Jauno gadu ar bulterjera sakodienu, bet nepaliec pats par suni! Mans damītis vienmēr pa nakti stāv siltumā, tobiš garāžā. Dūkšana parādās nemainīgi gan ziemā, vasarā, ja esmu padzenājies ar savu autiņu tā ilgāk (nu turot apgriezienus ap 2,5k un vairāk). Nu ne katru dienu, bet sanāk. Vai tad džerim ventilācijas klapes verās ciet un vaļā ar vakumu un spiedienu kā mersim? Cik atceros (biju nedaudz paķidājis torpēdu) salona ventilācijas lūkas klape vērās vaļā - ciet ar elektromotora palūdzību. Tev ventilācijas sistēmas rasējums vai shēma nav pieejama?
Atbildēt uz šo ziņu
Benjamin Franklin
|