deg abs » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » deg abs

Lapas: [1]
deg abs ( 4583 )
gaco

101 ziņas

PM

iegadajos dodge caravan 2001 g un deg dzeltena abs lampina un sarkana break arii kur meklet problemu? vai abs devejos ??? a un ir velviena ssaize nestradaa signals ,kontakts vis ir kaa nakas, bet skatos drosinataj kaste pietrukst viens relejs iznemu vinu no citurienes ieliku un uzspiedu signaalu un dzeks saka visu laiku pipinat izravu releju un skana pazuda tad varbut sturee ir vaina??

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Diemžēl degošs simbols ABS un bremzes neko labu nenozimē. Iespējams kā beigts ABS vadības bloks. Jaslēdz klāt skeneri. Pirms kaut ko darit parbaudi bremzes sķidruma limeni un vai lidz galam atlaista rocene (kajene). Ja tur vis štokos tad uz servisu dioagnisticēt.
Par signalu. Vai mašīna aprikota ar "Cruize control"? Vai viņš darbojas? Ja ne? tad pie vainas var būt "Clock spring" zem stūres, vai kads vads zem stures, kurš savienoies ar massu.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

aga

161 ziņas

PM

Vispirms apskaties vai drošinātājs vietā.

Atbildēt uz šo ziņu

2.8 crd 2007

gaco

101 ziņas

PM

pajauksos ritdien papetisu kas pa vainu

Atbildēt uz šo ziņu
gaco

101 ziņas

PM

bremzu skidrums ir parbaudisu vel roceni un drosinataju, ja kruizs ir bet viss stradaa un ir ta ka toreleju es ielieku un uzspiezu uz pipinamo un vinss takaa iekera. man ieprieksejam dzerim bija ta ka dega airbags un nebija signals.... tad bija beigta taalenta aiz stures bet es vinu restaureju pats un bija ok, bet te jau ir taa ka nedeg airbag un stradaa kruizs un ieliekot releju signals visu laiku skan

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Pameģini nomainīt AIRBAG spuldziti. Šķet kā kadreiz kads bija rakstijis, kā nomainot pardegušu Airbeg spuldziti, nodzesa ABS ar BRAKE.
Par signaliem varu pateikt, kā iespejams radziņi pilni ar ūdeni, kas savulaik palielin paterejamo stravu un releja kontakti vienkarši sacepas. Tomer vispirms norautu stūres vidusdaļu (augšiņu), tur no paneļa puses divas skruves un parbauditu signala vada izolāciju.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

gaco

101 ziņas

PM

a kur ir jadeg tai airbeg lampinai?? un kada vina izskatas 2001 gada, vecajam man bija augsejaa penelitii a sitam es nemaz nezinu....

Atbildēt uz šo ziņu
ef

34 ziņas

PM

Ar ABS ir bijuši gadījumi, ka jāmaina vads no dačika līdz blokam.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2004

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » deg abs
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online