2.5crd-pateriņš » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 2.5crd-pateriņš

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7
2.5crd-pateriņš ( 10961 )
VOG

214 ziņas

PM

kompis man gan rada 9-bet pec fakta 12..........domaa nav kkas riktigi ar manu dizeli :?: :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD03
175ps 390nm. Chrysler 300C 3.0 CRD/pagaidam tikai 510nm:)

Danger

149 ziņas

PM

Domaju ar tiem visiem sniegiem un buksesanu tas ir normali.Man komps rada 9.6,bet pa faktu virs 10.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager Limited 2.5 CRD 01
VW Caddy 1.9 D 96

UZMANIBU , PIE STURES IR KRIEVS

VOG

214 ziņas

PM

no 40l nobraucu 300km :roll: saku aizdomaties :? ....pofig sastregumu un ziema,domajams jabut mazak.

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

VOG"]no: "

Ziema, netīrīti ceļi, kupenas līdz vēderam, motors iesilst lēnāk, īsas distances (braucu tur, kur vasarā aizietu kājām) - degvielas patēriņš nav prognozējams.

Galvenais, lai pielec reizē ar atslēgas pagriezienu.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

dunduks

44 ziņas

PM

Nomet kompi pa nullēm. Vai tev gadījumā nav vasaras lielie kimolitri palikuši ko tu esi nobraucis ar mazu patērīņu un tagad tērējot vairāk tev pečka un autiņš norij to degvielu, bet kompis rāda vidējo patēriņu uz laika periodā nobrauktajiem kilometriem.
Ja tu esi slēgts klāt kompim iekš TC tad tur var pateikt katrai sprauslai atsevišķu spiedienu. Mans ieteikums nebraukāt ar degošu degvielas lampiņu bet pieliet tā lai neizrauj tukšu bāku ar visiem sūdiem. Un bez liekas vajadzības neliet Statoil dīzeli ar ibio piedevu.

Atbildēt uz šo ziņu

-=CGV=- 2.8 CRD 2005

VOG

214 ziņas

PM

leju tikai un vienigi Statoil dd,pirmo reizi dzirdu ka tur nevajag pildities :? kur tad? :shock:
p.s-kompi biju nometis pa nullem pirms pildities!nekas nav palicis no vasaras :roll: ,vai tas ka man laikam termostats ir beigts(leni uzsilst masina)un nav optimala darba temp.dzinejam var ari ietekmet uz paterinju?
TC biju divas reizes slegts kompim uz diagnostiku-nebij nekadu iebildumu :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Pilnīgi noteikti beigtais termostats palielina patēriņu, jo īpaši ziemā.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

babilons

125 ziņas

PM

par statoil degvielu. pieleju pilnu baku 95 ultima un nobraucu 1120km neatdzesejot motoru cels latvija bulgarija pectam ieleju lukoil pilnu baku un nobraucu 945km ari neatdzesejot motoru,taka skirba nedaudz ir es ta domaju,braukajot pa rigu ari ar statoil degvielu vairak var nobraukt neka ar kadu citu izmeginajis esu visadas uzpildes stacijas uzticos tikai statoil.

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7

Forums » Tehniski jautājumi » 2.5crd-pateriņš
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online