CV 2.0 motors??? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » CV 2.0 motors???

Lapas: 1 [2] 3
CV 2.0 motors??? ( 6605 )
karlinieks

83 ziņas

PM

kawaracer"]Kapec: "
Ja prāts nenesas uz apdzīšanu, varbūt, ka varētu iztikt ar tiem mazajiem, bet pēc maniem novērojumiem, viņiem ir nabadzīgāks aprīkojums un es pat nezinu, vai nāk ar automātisko kārbu, bez kuras pa sastrēgumiem mīcīties nav diez ko jautri..
Kas atiecas uz 4dieņa jautājumu par Sport, noteikti kāds zinās no foruma vairāk teikt, bet šķiet, tepat forumā lasīju, ka Sort esot ar adaptīvo automātisko kārbu, kas nozīmē - seko līdz tavam braukšanas stilam un attiecīgi reaģē.. Vizuāli ir pamanāmas atšķirības bamperī, tas ir agresīvāks un virsbūves krāsā, miglinieki - apaļas formas..
Der ieskatīties šajā lapā http://www.catalog.auto.ru/
Es atklāju, ka Chrysler Voyager 3.8 motoram ir vairāk zirgu kā amerikāņiem - 178, diez vai tas būtu noteicošais auto izvēlē, bet vienkārši informācijai..

Atbildēt uz šo ziņu

CGV 98g 3.8 AWD LPGi

karlinieks

83 ziņas

PM

Es tā skatos, ka 2.0 un 2.4 Grandi nemaz nenāk.. Tāpat automātiskās kārbas..

Atbildēt uz šo ziņu

CGV 98g 3.8 AWD LPGi

4diena

32 ziņas

PM

paldires par info. jaaiet paseerfot pa to katalogu:)

Atbildēt uz šo ziņu

4diena
FScorpio96 for sale

Kvatra

746 ziņas

PM

karlinieks"][quote: "Kapec neies CV ar 2.0 vinam ir 98kw 133hp, bet 2.4 ir 110kw 150hp. Bet piemeram Galaxy 2.0 ir tikai 85kw 116hp un vins brauc normali? Trans Sport 2.3 ar tikai 137hp un brauc?"

Ja prāts nenesas uz apdzīšanu, varbūt, ka varētu iztikt ar tiem mazajiem, bet pēc maniem novērojumiem, viņiem ir nabadzīgāks aprīkojums un es pat nezinu, vai nāk ar automātisko kārbu, bez kuras pa sastrēgumiem mīcīties nav diez ko jautri..
Kas atiecas uz 4dieņa jautājumu par Sport, noteikti kāds zinās no foruma vairāk teikt, bet šķiet, tepat forumā lasīju, ka Sort esot ar adaptīvo automātisko kārbu, kas nozīmē - seko līdz tavam braukšanas stilam un attiecīgi reaģē.. Vizuāli ir pamanāmas atšķirības bamperī, tas ir agresīvāks un virsbūves krāsā, miglinieki - apaļas formas..
Der ieskatīties šajā lapā http://www.catalog.auto.ru/
Es atklāju, ka Chrysler Voyager 3.8 motoram ir vairāk zirgu kā amerikāņiem - 178, diez vai tas būtu noteicošais auto izvēlē, bet vienkārši informācijai.."

Piekare liekas, ka ir cietaaka, 17 diski, aizmuguree spoileris

Atbildēt uz šo ziņu
V8

91 ziņas

PM

3.8 motoram ir 165kW, tb apm 215Zs

Atbildēt uz šo ziņu
MrIks

20 ziņas

PM

V8"]3.8: "

Kura gada 3,8 motoriem tad ir šāda jauda?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager LIMITED 2001; 3,3L

V8

91 ziņas

PM

TOWN&COUNTRY 99-2000-skatiijos eiropas(šveices tb) teh pasees, 3.3motoram uzraada 110KW

Atbildēt uz šo ziņu
kawaracer

6 ziņas

PM

Ir ienacies CV Family 2.0 98", svaki bet tomer brauc )) Tagad problema radio kods:(

Atbildēt uz šo ziņu

Rezerves daļas un serviss visiem itāļu auto, kā arī JEEP, Chrysler un Dodge.

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » CV 2.0 motors???
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online