Forums » Tehniski jautājumi » Par noslēpto audio pastiprinātāju
| Par noslēpto audio pastiprinātāju ( 2327 ) | |
|
acid|burn
|
2010-08-13 00:08:05 Šodien švāģera Dodžam 97 mainījām no oriģinālā maģa uz parasto 1DIN pioneeri. CHR Pilsēta&Lauki LXi 3.8+gas 96
|
|
foxx
|
2010-08-22 12:08:08 Esmu maģus orģinālos mainījis laikam 1 voyageram 1 neonam un 1 sebringam. Un visiem gāja Bet pa šo pašu tēmu runājot. Man gribētos zināt kas par ķibeli. Uzgriežot savam mūziku nedaudz skaļāk pazūd momentāli basi. Nejau galīgi taču stipri mazāki gan. Varētu būt vaina tajā pastiprinātājā vai pašā maģī? |
|
gaco
|
2010-08-22 12:08:26 sveiki mani interesee kaa var ievadit kodu arginalajam magim( tas kods laikam rakstits uz maga augsaaa...kas un kur ko jaspiez)... un pa to slepto pastiprinataju man viena tante teica ka itkaa magii iekssaa ir tas pastiprinataj jau iebuvets |
|
AndrisZ
|
2010-08-22 21:08:00 Tie "sleeptie" pastiprinaataaji ir pie pashiem skaljrunjiem, apkaart magneetam (pr. durviis un aizmuguree), ja netiks nobaroti - neskanees! Vieniem paariem chetri vadi(no viena skaljrunja) otriem seshi vadi, kur ir gan audio, gan baroshana. Vai tad vadu gali lieki nepalika, magji mainot? Vairs lagaa neatminos, bet tas viss shkjiet bija caur releju, kur impulss ieguustams no antenas izbiidiishanaas. Pats mekleeju pa forumiem, un ar koleegja paliidziibu tikaam galaa. Bet, ja atminja nevilj, arii te tas ir bijis aprunaats. Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze |
|
foxx
|
2010-08-25 14:08:41 Tad sanāk ka manai problēmai vaina būs pašā maģī? |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Par noslēpto audio pastiprinātāju

laikam tas pastūzis iekšā nav bijis nevienam