Par noslēpto audio pastiprinātāju » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Par noslēpto audio pastiprinātāju

Lapas: [1]
Par noslēpto audio pastiprinātāju ( 2327 )
acid|burn

151 ziņas

PM

Šodien švāģera Dodžam 97 mainījām no oriģinālā maģa uz parasto 1DIN pioneeri.
Visu saspraudām, bet vot infinity, kuras durvīs vispār neskan.
Atminos savējam chryslerim pietika vienu no liekajiem vadiņiem pielikt pie + un laikam kaut kāds noslēptais pastūzis iedarbojās uz tiem durvju Infinity skaļruņiem. Šamējam it kā ir kaut kāds lieks mells vadiņš, bet liekot viņu pie - vai + nekas nemainās. Teorētiski vajadzētu iedot + un audio signālu, ne?
Audio IMHO viņš jau saņem no kādiem blakus skaļruņiem?!
Kaut kā apklārējiet, jo šovakar neko nesaprotu. Pats pirms 2 gadiem šito visu 5 minūtēs izveicu savā T&C, bet šovakar vairs nemāku...
p.s. ar oriģinālo mello maģi visi 8 spīķeri skanēja.

Atbildēt uz šo ziņu

CHR Pilsēta&Lauki LXi 3.8+gas 96
----
www.serveru-noma.lv

foxx

589 ziņas

PM

Esmu maģus orģinālos mainījis laikam 1 voyageram 1 neonam un 1 sebringam. Un visiem gāja laikam tas pastūzis iekšā nav bijis nevienam

Bet pa šo pašu tēmu runājot. Man gribētos zināt kas par ķibeli. Uzgriežot savam mūziku nedaudz skaļāk pazūd momentāli basi. Nejau galīgi taču stipri mazāki gan. Varētu būt vaina tajā pastiprinātājā vai pašā maģī?

Atbildēt uz šo ziņu
gaco

101 ziņas

PM

sveiki mani interesee kaa var ievadit kodu arginalajam magim( tas kods laikam rakstits uz maga augsaaa...kas un kur ko jaspiez)... un pa to slepto pastiprinataju man viena tante teica ka itkaa magii iekssaa ir tas pastiprinataj jau iebuvets

Atbildēt uz šo ziņu
AndrisZ

381 ziņas

PM

Tie "sleeptie" pastiprinaataaji ir pie pashiem skaljrunjiem, apkaart magneetam (pr. durviis un aizmuguree), ja netiks nobaroti - neskanees! Vieniem paariem chetri vadi(no viena skaljrunja) otriem seshi vadi, kur ir gan audio, gan baroshana. Vai tad vadu gali lieki nepalika, magji mainot? Vairs lagaa neatminos, bet tas viss shkjiet bija caur releju, kur impulss ieguustams no antenas izbiidiishanaas. Pats mekleeju pa forumiem, un ar koleegja paliidziibu tikaam galaa. Bet, ja atminja nevilj, arii te tas ir bijis aprunaats.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

foxx

589 ziņas

PM

Tad sanāk ka manai problēmai vaina būs pašā maģī?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Par noslēpto audio pastiprinātāju
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online